Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] mav

ksmauvbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem być może się mylę ale to on się sam nie rozwala ktoś go niszczy np karabinem ale snajperką.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

BO SAM NA SAM Z KOLEGA SPRAWDZALISMY TO JAK ON UDEZYL WE MNIE TO SIE ZNISZCZYL A JAK JA W NIEGO TO NIE DOPIERO ZA 2 RAZEM SIE ZNISZCZYL CZASEM 4 ZABIJE ZANIM SIE ZNISZCZY I NIE WIEM DLACZEGO A FILMIKI KOLESIE NAGRYWAJA JAK SIE NIE NISZCZY

Opublikowano

MOZE MI KTOS INNY WYTLUMACZY DLACZEGO ON SIE NISZCZY JAK SIE UDEZY W KOGOS A CZASEM NIE ? I JAK TRAFIAC ZEBY ZABIC Z MAVA ZEBY NIE ZNISZCZYL SIE

Opublikowano

Bywa ze jak strzelasz to sie nic nie dzieje i to nie tylko z MAV, rowniez z tymi innymi gowienkami od snajpera, apteczkami itd. BF3 jest zbugowany niestety i czesto tak bywa ze wypieprzam caly magazynek na MAV a ono dalej lata.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Tak jak powiedział kolega wyżej a po za tym czy mav czasem nie jest do skanu okolicy, a nie do czynów śmiertelnych?;P

Opublikowano

Jest do skanowania okolicy i zaznaczania wrogów na mapie, ale jak przelecisz komuś tym przez głowę to zginie. Chociaż ja miałem jedną sytuację, że 3 zabiłem jednym mav'em i dopiero po 3 zabiciu ktoś mi go zestrzelił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...