Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300 [Shyvana/Fiora/Wukong]

Kondjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiadam 6300 PZ i Chciałbym kupic bohatera.

Zależy mi na tym, aby był trochę wytrzymały, miał jakiś escape, abym miał frajdę z gry, mógł łatwo ogarnąć postać i skille i żeby miał dobry dmg (preferuję pod AD/Bruiserów/OffTanków i Tanków)

Rozmyślam nad tymi trzema - Shyvana Wukong Fiora. Którą polecacie ?.

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Polecam wukonga, dobry escape mechanizm, obszarowe ulti, dash. Możesz iść nim na TOP'a oraz do jungli, prawie w ogóle nie banowany na rankedach.

Opublikowano

Shyvana

+ Harras dobry

+ System escape dzięki ulti jest

+ Aoe dmg podczas bycia smokiem

+ Speed buff

+ Q dobre do farmy

Shyv nadaje sie tylko do jungli, chyba ze mowimy o normalach to sorry.

Bierz wukonga

• escape
  • jump
  • bonus do as
  • mocny pick na topa
  • aoe knock z ulta
  • łatwo mu skontrowac early, ale wystarczy zlozyc 1 item i juz przeciwnik sra

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Fiora

q - Fiora rzuca się naprzód, by trafić cel, zadając obrażenia fizyczne. Fiora może w ciągu kilku sekund drugi raz użyć za darmo tej umiejętności.

w - Obrażenia od ataku Fiory zostają zwiększone. Po użyciu Fiora paruje następny podstawowy atak i odbija go w formie obrażeń magicznych.

e - Fiora tymczasowo otrzymuje premię do prędkości ataku. Każdy podstawowy atak lub Wypad zwiększa jej prędkość ruchu.

r - Fiora skacze po polu bitwy, zadając wrogom obrażenia fizyczne. Kolejne trafienia tego samego celu zadają mniejsze obrażenia.

+ dobra farma

+ aoe

+ Duże dmg

+ Dobra w TFach

2ufgk6u.png

Opublikowano

Wukong i tak z nich najlepszy,ma najlepsze ulti,system escape i nie jest trudny.

+Redukcja pancerza z q

+As + doskok z e

+System escape z w

+Ulti aoe podrzucajace wszystkich

+Dobra passywka do tf

-MANA KURWAAA!

sstwc.jpg

Opublikowano

Ja ci polecam shyvane, ma ona najszybszą jungle i najlepszą counter jungle w grze, bardzo silne late, mocne dmg, dobre ganki z 500 ms z samymi butkami, double aa pod q, dash na 1000 range. Do tego na smoku każdy jej spell jest aoe.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Wukong albo Shyvana. Fiora ci się szybko znudzi.

Wukongiem łatwa jest gra, przydatny do TF'ów, dobry dmg i farma. w late jest bardzo dobry.

Shyvana ma dobrą junglę, w miare dobry dmg i jest bardzo wytrzymala. jest trudniejsza do ogarnięcia niż wukong i nie ma system escape, no chyba, ze smok. plus taki, że nie ma many.

ja bym brał shyvane, bo wg. mnie gra nią jest ciekawsza. ale jak jesteś początkujący to bierz wukonga.

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za komentarze ~ wybrałem wukonga ;) Shyvana głównie do jungli, a ja w niej rzadko siedze, a i teraz trochę trudniejsza ponoć ;>

Można Zamknąć

Zbieram Like ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...