Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[J. Niemiecki] Opisz Swoj Pokoj

Czerew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, do rzeczy, muszę opisać swój pokój, tutaj po polsku i potrzebuje kogos kto mi to przetlumaczy.

Posiadam własny pokój. Jest on mały 7 m2. Znajduje się tutaj okno, na prawo od okna stoi biurko przy ktorym odrabiam lekcje. Na biurku mam przybory szkolne oraz komputer. Przy biurku stoi obrotowe krzesło. Na lewo od biurka znajduje sie mały telewizor. Naprzeciw telewizora znajduje się łóżko. Pod oknem mam szafkę z książkami. Przy prawej ścianie stoi szafa w ktorej trzymam ubrania. Na środku pokoju znajduje się dywan. Na suficie wisi żyrandol.

Wszystko :) z góry dzięki za pomoc.

PS: słownictwo na miare 2 klasy gim także bez filozofii bym prosil ;D

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Ich habe mein eigenes Zimmer. Es ist eine kleine 7 m2. Das Gebiet verfügt über ein Fenster auf der rechten Seite des Fensters befindet sich am Schreibtisch, an dem Unterricht schriftlich tun. Auf dem Schreibtisch habe ich Schulmaterial und einen Computer. Der Umsatz beläuft sich auf seinen Stuhl. Um die auf dem Schreibtisch links ist ein kleiner Fernseher. TV ist gegenüber dem Bett gelegen. Ich habe einen Schrank unter dem Fenster mit Pfund. Am Recht ist ein Wandschrank, die die Kleidung hält. In der Mitte des Raumes ist Teppich. An der Decke hängt ein Kronleuchter.

Pasuje ?? ;f

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

Twój post jest tak jakby skopiowaniem posta "fullkarma" bo zrobiłeś dokładnie co on napisał i nawet nic nie poprawiłeś.

userbarwb.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, do rzeczy, muszę opisać swój pokój, tutaj po polsku i potrzebuje kogos kto mi to przetlumaczy.

Posiadam własny pokój. Jest on mały 7 m2. Znajduje się tutaj okno, na prawo od okna stoi biurko przy ktorym odrabiam lekcje. Na biurku mam przybory szkolne oraz komputer. Przy biurku stoi obrotowe krzesło. Na lewo od biurka znajduje sie mały telewizor. Naprzeciw telewizora znajduje się łóżko. Pod oknem mam szafkę z książkami. Przy prawej ścianie stoi szafa w ktorej trzymam ubrania. Na środku pokoju znajduje się dywan. Na suficie wisi żyrandol

Wszystko :) z góry dzięki za pomoc.

PS: słownictwo na miare 2 klasy gim także bez filozofii bym prosil ;D

Ich habe ein eigenes Zimmer. Es ist klein 7m zu 2m. Es  gibt hier ein Fenster, nach rechts von ihnen gibt  es ein Schreibtisch wo ich meine Hausi mache. An meinen Schreibtisch hab ich meine Schulsachen und auch ein computer. Neben den Schreibtisch steht ein Stuhl. Nach links von Schreibtisch befindet sich ein kleines Fernsehen. Gegenüber das Fernsehen befindet sich ein Bett.  Unter das Fenster hab ich ein Bücherregal.  Neben die rechten Wand steht ein Schrank wo hab ich meine Klaider. An die mitte das Zimmer legt ein Teppich. A ostatniego nie wiedziałem 

Pozdro

21571.jpg21631.png

19785.png27801.png

Moje cele w postach:

100★

150☆

200☆

250☆

300☆

350☆

Opublikowano

Już za późno.

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...