Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] wywala po 10-15s

*ZakonMarii*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam . od tygodnia mecze sie z wejsciem na prywatny server maplestory , czytalem wiele postow na ten temat , ale nie znalazlem zadnego z rozwiazaniem :P jest to strasznie nurtujace pytanie ,a mianowice jest jakas osoba ktora miala ten sam problem i udalo sie z nim uporac? albo ktos kto wie od czego to moze byc? probowalem kilka sposobow ale zaden nie pomogl . Bardzo prosze o pomoc :)

Opublikowano

Sądzę , że tu znajdziesz odpowiedz , jeśli nie znajdziesz po prostu napisz w temacie poniżej , może ktoś odpiszę :)

Link do tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/14228-prosby-problemy-pytania-v2/

Opublikowano

Prawdopodobnie chodzi Ci o prywatne serwery w wersji 1.7.2 oraz 1.7.1 czy cos w tym stylu.

Prawdopodobnie masz update do wersji 1.7.2 i nie możesz połączyć się do większości serwerów 1.7.1

Przynajmniej tak wyglądało to w mojej kwestii .

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

aha sprawdze to , a da sie jakos sprawdzic jaka sie ma wersje? i czy da sie to jakos zmienic?

sory za duble posta ,ale cos mi sie wtyczki psuja i nie moge niekotrych rzeczy klikac ;/

a jak sprawdzic jaka wersje ma dany serwr bo ja widze np przy publikacji : v 83 , v111 , itp

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...