Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Hack crash'uje

jony12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka .

Mam problem z cheatem od sirosix'a crashuje mi po 5 minutach od rozpoczęcia gry .

Wiecie może co zrobić żeby nie crashował lub crashował po jakimś dłuższym czasie ?

Dodam że używam injectora Adrenaliny , NET framework 3.5 i 4.0 mam zainstalowane wyłączam AntiVirusa .

Jeśli podacie że mam coś pobrać proszę aby od razu podać link do pobrania , lub jak napiszecie że mam zmienić injector proszę podać ten który waszym zdaniem jest najlepszy.

Z góry dzięki , polecą like i 5*

Win XP 32 bit

Opublikowano

sprobuj naerona

link:

xxx

- Service Pack 3 (Windows XP oraz Vista)

- Service Pack 1 (Windows 7)

- Microsoft Visual C++ 2010

masz te programy?

//Gdy już dajesz download do czegoś to skan też.

dobrze prosze pana ;D hehe

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

@UP Jak mu już się cheat włącza i widzi menu to na ch*j mu te programy? Nie wprowadzaj go w błąd.

@Topic Po prostu już dawno SiroSix nie robił UPDATE i jest cheat wykrywalny, nic na to nie poradzisz. No chyba, że jest to wina jakiejś funkcji, ale to już musisz sam odkryć, albo tak jak pisał 2UP jest to wina SpeedHack'a.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Wina speedhacka to to nie jest bo go nie używam , włączam tylko opcje : no recoil i GPS mam wszystkie tamte programy , przeczyściłem kompa odkurzaczem i CClanerem loguje sie jako administrator i wyłączam antivirusa + jeśli macie jakiegoś fajnego hacka który nie lami to proszę podajcie go tutaj :)

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...