Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AP Ezreal

Ukinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, czemu gdy gram AP Ezrealem to mnie ludzie w teamie bluźnią itp? Zawsze prawie wygrywam mida, quadry, triple itp. Pokaże wam ostatnie dwie gry nim, w obu wyzywali. On jest gorszy od AD?

http://screenshooter.net/9645260/skrcfkk

http://screenshooter.net/9645260/jvlmgkv

Dodam, że ta gra w której miałem 0 deadów była hardcorowa, Lee Sin miał 3/14 i ich wyccarowałem. Nie rozumiem dlaczego ludzie flejmią jak gówno gdy się go wybierze na mida.

Opublikowano

Same skillshoty, żeby zadać dmg z E trzeba się wbić z enemy, ulti się długo castuje, q nie robi dmg bez lichbane i konkretnej ilości ap, ma duże cd.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Hmm, to tak samo jak z AD Brandem. Jest niezły ale ludzie i tak flame'ują bo powinien być AP. Może i powinien ale co za różnica skoro koleś jest dobry? Niektórzy to zrozumieją ale większości tego nie wytłumaczysz.

Opublikowano

Po prostu AP ez jest useless i są o wiele lepsze picki na mida ;] Ew. ez ap to tylko na aramy ^^ Tam jeszcze daje rade jako ap

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Lol , bo są debilami to bluzgają. Ja ezem full AP jechałem chyba z Q ponad 700 dmg. ;3 Do tego W i miazdzacy ult. :) Ez AP jest OP

Opublikowano

Ad - bot

Ap - mid

naprawde? ja ap ezem chodze na supporta.. człowieku pomyśl zanim coś napiszesz...

ap ez jest dobrym pickiem (z "w" i "r" ładnie sieka :3) ale ad jednak jest lepszy.. z aa więcej zdziała niż z w + r.. ad lepszy, ale ap może jednak coś zrobic :)

304191415027212454880.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...