Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zakup fundsow

xamizoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam telefon na karte z Orange, nie placilem juz ok. 2 miesiace wiec musieli mi zablokowac karte. Tu nasuwa sie pytanie, czy mimo zablokowanego konta, jest jakis sposob aby zakupic Fundsy (mam wystarczajaca ilosc kasy)? Czekam na odp, pzdro

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Jak zablokowali Ci kartę? Możesz tylko dobierać połączenia, czy w ogóle nic, karta nie działa, do wyrzucenia? Chodziło CI o zablokowanie środków? Jeśli bodaj po miesiącu od zakończenia okresu połączeń wychodzących nie doładowałeś konta, to kasa przepada.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Jak zablokowali Ci kartę? Możesz tylko dobierać połączenia, czy w ogóle nic, karta nie działa, do wyrzucenia? Chodziło CI o zablokowanie środków? Jeśli bodaj po miesiącu od zakończenia okresu połączeń wychodzących nie doładowałeś konta, to kasa przepada.

Nie pytam sie czy mi kasa przepadnie czy nie... Nie moge dzwonic i pisac, odbierac moge, a kase wiem ze mam na koncie.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Nie pytam sie czy mi kasa przepadnie czy nie... Nie moge dzwonic i pisac, odbierac moge, a kase wiem ze mam na koncie.

To doładuj za 5 pln skoro tam masz środki wtedy po doładowaniu 5 zł odblokują ci połączenia wychodzące na 2 dni w sam raz na doładowanie founds.

Opublikowano

To doładuj za 5 pln skoro tam masz środki wtedy po doładowaniu 5 zł odblokują ci połączenia wychodzące na 2 dni w sam raz na doładowanie founds.

Ja go nie chce odblokowywac. Ehh... pytam sie, czy da sie dokonac platnosci jezeli mam blokade na karte sim >< a nie jak odblokowac.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Ja go nie chce odblokowywac. Ehh... pytam sie, czy da sie dokonac platnosci jezeli mam blokade na karte sim >< a nie jak odblokowac.

A niby jak ty chcesz doładować founds skoro masz zablokowane all na wychodzące skoro sms-ów normalnie nie możesz wysyłać ani dzwonić, a co mówić jeszcze doładowywać founds nie ma możliwości i nie będzie -chyba,że doładujesz zasileniem konta tak jak pisałem powyżej min.5 pln

Ps.I nie wiem skąd Ci naszedł taki pomysł jak masz konto zablokowane na wychodzące i ty jeszcze chcesz możliwość doładowania founds to nic innego jak czysty absurd i masło maślane to co ty chcesz... .

Logika jest prosta zablokowane wychodzące nic nie zrobisz i nie wykombinujesz dopóki nie doładujesz ty tylko możesz obierać sms-y i połączenia (przez wybrany okres czasu) nic poza tym.

I w tym temacie nie ma co już drążyć dalej.

Opublikowano

Nie chce zakladac nowego tematu wiec napisze tutaj. Jest gdzies opcja, aby swoje konto Origin zmienic z j polskiego na angielski?

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Nie chce zakladac nowego tematu wiec napisze tutaj. Jest gdzies opcja, aby swoje konto Origin zmienic z j polskiego na angielski?

Tutaj

www.origin.com/pl/login

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...