Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Znowu ten sam problem z funds

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może by kolega spojrzał na to co jest napisane w wiadomościach na stronie battlefieldheroes.com?

Cytuję: "Pragniemy Was poinformować, że zakup dowolnej ilości Funds może nie dojść do skutku. Mamy pewne wewnętrzne problemy techniczne w systemie zakupów. Obecnie pracujemy nad naprawą i przywróceniem pełnej funkcjonalności.

Oczekujcie kolejnego ogłoszenia, z informacjami na postępach prac.

Przepraszamy za niedogodności tym spowodowane."

Sorry za skopiowanie

Opublikowano

Może sprawdzą kto wysyłał i może w zamiar za przeprosiny dadzą jakiś bonus do tego.

Np. w nagrodach Ci co wysłali podczas napraw będą mieć fundsy (tyle ile zamówili) + do tego ileś tam kluczy.

Ale wątpie, żeby EA tak się wysiliło z tą dodatkową przeprosinową nagrodą.

Opublikowano

Tego nie wiem, ale chyba muszą dojść skoro ludzie wydali prawdziwe pieniądze.

Pewnie jak to naprawią to albo wam dojdzie do ekwipunku (chodzi mi o to na dole obok Vp itd.) lub będziesz miał coś w nagrodach :)

Ja na razie nie wysyłam, wyśle dopiero jak to naprawią :)

Opublikowano

moze ci wysle ci kod na funds ktorych nie dostales albo dostaniesz poprostu fundsy za niedlugo

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Bardzo inteligenta wypowiedź zima1o. Myślisz, że EA się tym przejmie? Tak czy siak na pewno ci co wysyłali sms lub używali psfc itd. to dostaną te funds.

@ElortGhost Po co piszesz to co ja napisałem? Próbujesz sobie nabić posty to wiem bo ja też jestem nowym użytkownikiem tego forum. Jak chcesz pisać to co inni napisali to idź do innego działu. Nwm np. Tibia, 4story czy coś.

Opublikowano

-za co siedzisz ?

-nie oddałem jakiemuś kolesiowi fundsów <-masz tu twój proces sondowy ..

A co do tematu , muszą dojść fundsy chyba ze źle coś wpisałes:) czasami jest tak ze potwierdzenie przychodzi dopiero po kilka h :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...