Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra stoi w miejscu, przy dołączeniu do gry (na jakiś serwer)

dertex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dziwny problem w grze CounterStrike. Wszystko działa pięknie, jednak gdy chce dołączyć do gry, wszystko staje w miejscu. Powiedzmy. Wybieram serwer, wchodzę w niego, wszystko się pobiera (muzyka, modele itp. - wiadomo - zależy od serwera) i od razu po wejściu, wszystko STAJE W MIEJSCU jest taki jakby LAG, wgrałem na nowo cs'a reinstala zrobiłem i nadal to samo, nie mogę wybrać 'postaci' bo gra staje w miejscu... Nie mogę w ogóle grać nie wiem czemu :( Grałem na dobry serwerze MineStrike (kamikadzekksa) nigdy problemów nie było, wszystko ok, jednak no teraz nie mogę w ogóle wejść do gry. Gra staje w miejscu, gdy chce dołaczyć...

Proszę o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

On ma Counter Strike by Sznajker jeden z najlepszych. Reinstalacja mu nie pomogła, a także zmiana wersji nie pomogła, bo miał także inne i dupa stoi w miejscu... a wiem to dlatego, że "robię z nim ten problem" - pomagam mu...

Z tego co doszedłem z nim, to prawdopodobnie może być błąd w jakiś plikach trwałych. Bo jeżeli reinstalacja nie pomogła, oraz zmiana pacha, to pewnie błąd jest jakby troszkę od strony komputera. Najlepszym wyjściem na razie jest reinstalacja systemu (komputera), jednak pewnie da się inaczej to zrobić :)

Tak jak jeszcze mówiłem dertex, zobacz jeszcze raz czy możesz grać na innych serwerach, jeżeli nie, to problem jest tak jak mówiłem od strony kompa...

Opublikowano

Booże czytać nie umiecie :

Zainstaluj sobie patcha v23.

Mówiłem, że nie działa i on też mówił

@UP

Lub cs jest niekompletny , możliwe , że brakuje kilku plików.

Jeżeli był reinstal, i znowu zainstalował to miał kompletnego i ma wszystkie pliki. Błąd jest na 100% w plikach trwałych pewnie od cs'a

Opublikowano

@UP Mi o to chodziło właśnie ja np w wersji v7 mam przy instalacji błędy , lecz je ignoruje , ale mi działają serwery.

Witam. Mam dziwny problem w grze CounterStrike. Wszystko działa pięknie, jednak gdy chce dołączyć do gry, wszystko staje w miejscu. Powiedzmy. Wybieram serwer, wchodzę w niego, wszystko się pobiera (muzyka, modele itp. - wiadomo - zależy od serwera) i od razu po wejściu, wszystko STAJE W MIEJSCU jest taki jakby LAG, wgrałem na nowo cs'a reinstala zrobiłem i nadal to samo, nie mogę wybrać 'postaci' bo gra staje w miejscu... Nie mogę w ogóle grać nie wiem czemu :( Grałem na dobry serwerze MineStrike (kamikadzekksa) nigdy problemów nie było, wszystko ok, jednak no teraz nie mogę w ogóle wejść do gry. Gra staje w miejscu, gdy chce dołaczyć...

Proszę o pomoc

Najlepiej zainstaluj sobie cs1.6FULL V7 i patch v23

-Albo problem tkwi w tym , że pliki serwera się zle ściągnęły .

w konsole :

sv_allowdownload 1

sv_allowupload 1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...