Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyli Co I Jak

althair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postawiłem server tak jak na poradniku macie na forum wszystko dobrze zrobiłem pokazały mi się ikonki do rozpakowania rozpakowałem

wkleiłem do polskiego metina odpaliłem za pomocą ikony surry i nie chce się włączyć ... ? o co chodzi trzeba innego klienta jakiegoś chińskiego czy co jak tak proszę o link z góry dzięki i proszę o jak najszybsza pomoc

Opublikowano

Jak chodzi Ci o jakiś konkretny server, to powiem, że Lw.Yt2 Nie działa ze zwykłego Clienta. Musi być z NewLongju2.

Triadica.net - 65 lv - Sura - Chunjo

Opublikowano

No to niezle teraz mam taki blad klikam vitrtual pc jaki mi sie wlaczylo.... przez przypadek skasowalem i jak chce raz zalozyc server to jak robie w sys instal ustawiam swje ip potem zmieniam tam na moje ip tylko z koncowka 100 wychodze z tego wpsiuje /etc/rc.d/netif restart i niby jest cos tam sie laduje i mam cos wpisac ale na pewno nie login ani haslo wiec wpisuje ifconfig i potem chce wpisac /start i nic sie niedziej pisze comand not found prosze o pomoc i sorry za ort....

• Dodaj nową pozycję...