Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Himmelsdorf bug, jak wjechać do domu :)

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dawno mnie tu nie było ;P Pojawiłem się, żeby zaprezentować jaki bug znaleźliśmy z kolegą na mapie Himmelsdorf w World of Tanks.

OPIS:

Dzięki temu bugowi/glitchowi możemy wjechać do środka domu na krańcu mapy Himmelsdorf. Wystarczy się rozpędzić i uderzyć w ścianę zachaczając o wystającą "kupkę" gruzu. Po wjechaniu do środka widzimy co jest na zewnątrz, jednak nie możemy przestrzelić ścian. Możemy za to spotować innych graczy, a oni mogą wyspotować nas. Minusem jest to, że nie da się wyjechać z tego glitcha. Co prawda da się zniszczyć osobnika siedzącego w bugu poprzez wjechanie w ścianę tak samo jak on lub jeśli przeciwnik odpowiednio się ustawi i wystawi kawałek pancerza przez ścianę.

LINK DO MOJEGO FILMU:

UWAGA!!!

TEN BUG ZOSTAŁ SPRAWDZONY NA BITWIE TRENINGOWEJ I NIE POLECAM KORZYSTAĆ Z NIEGO NA RANDOMACH, KOMPANIACH LUB BITWACH KLANOWYCH!!! ŁATWO SIĘ DOMYŚLIĆ, ŻE MOŻEMY ZA TO OTRZYMAĆ BANA. INFORMACJĘ O TYM GLITCHU PODAJĘ TYLKO DLA ZAINTERESOWANYCH JAKO CIEKAWOSTKĘ.

Opublikowano

Mogłeś dodać że wszystkie mapy są zbugowane :D, Himmelsdorf nie ma 1 buga, nie ma 2, ma ich MULTUM.

W trybie gry gdy jest cap na torach można łatwo zbugować przejmowanie flagi, ELC AMX rozpędzasz się od strony tego peronu i pod kątem w ściane czerwonego budyneczku.

Sprawdzane kilkakrotnie i zawsze działą ;)

Opublikowano

Są bugi i bugi :) Tego opisałem dlatego, że jest....niecodzienny :) Nie jest to normalne,że możemy wjechać do budynku. Oczywiście są bugi, gdzie możemy się zawiesić na jakiejś teksturze lub zepsuje się coś w systemie gry. Albo coś w grafice się zbuguje.

Opublikowano

@up to na wersji 8.3 moronie to nie dziala na 8.2

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Jak dział teraz to dopiero usuną w następnej :) (nie mówie o 8,3)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

A tak co do bana to chyba WG nam go dać nie może z powodu własnego błędu, przecież nei hackuję, tylko korzystam z bonusów mapy xD

Może dać bo to ty jesteś odpowiedzialny za użycie go...

btw Jeśli WoT to jeden wielki bug czemu w niego gracie? A może sami je załatacie?

1213o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...