Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Stare zdjęcie WarRock'a

Zack™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze stary IS.

Fajnie tak powspominać :)

Ale to i tak nie jest to samo co K2 <3

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

czemu stary widzialem gdzies osytatnio ze jest jakis priv i jest tam wlasnie chapter 1 bodajze choc moge sie mylic co do chaptera bo az tak dlugo nie gram ale napewno jest taki wyglad na jakims privie ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Wszystko można było kupić, expy itp bez premki, a teraz tylko zdzierają kase .... Kiedyś było inaczej, było lepiej

Opublikowano

ah te stare czasy g1 najlepsze były !!! ja chce g1 ! bo nexon to gówno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DROGI !!!!!!!!!!!!!! słabe eventy i tak dalej

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

Ah te stare dobre czasy <3

Nawet rzeczy z Item były za dinary :D

Zarąbiście było.

A najlepsze, że dużo hackerów nie było.

1357040469-U286162.png
Opublikowano

1.jpg

WarRock04--screenshot.jpg

warrockopenbetass_2.jpg

27262-2.jpg

EsZfh.jpg

warrocksl02.jpg

8355d1191081516-warrock-punkbuster-error-wrerror.jpg

moge dać więęęcej

Dubstep Porząda Krwiii Blood For Dubstep !

Opublikowano

gdy było k2 to było fajnie bo mieli bardzo dobre zabezpieczenia i hackerów prawie wogóle nie było od czasu do czasu jakiegoś jednego się widziało g1 był bardzo zhackowany a nexon heh z drogi ... ahh...

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@up to Ty chyba wtedy nie grałeś, wtedy nawet ja potrafiłem cheata zrobić ;d obejście PB było bardzo proste. Wielkim minusem było wyłączenie leżenia na cqc. :) Z tego co pamiętam psg i famas były bez prezmium nie? :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up to Ty chyba wtedy nie grałeś, wtedy nawet ja potrafiłem cheata zrobić ;d obejście PB było bardzo proste. Wielkim minusem było wyłączenie leżenia na cqc. :) Z tego co pamiętam psg i famas były bez prezmium nie? :)

PSG ta , famas chyba nie : D

9pnux1.png

Chętnie Ci pomogę pisz PW lub GG

Opublikowano

najlepiej za czasów g1 sie brało dinarbot'a szło sie zrobić premke na 3 dni i kupowało sie px;ów na 60-90 dni <3 stareee czasyyy :>>

Opublikowano

No szkoda, że zmienili, teraz ciężej premke dostać, wyłącznie na 30 dni. Brak retaili typu mp7a1 lub famas ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...