Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] oplaca sie kupic?

yasutora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam takie pytanie: czy oplaca sie kupic specjał kosmicznej nocy? bardzo podoba mi sie ta bron z wygladu ale nie wiem czy ma dobre obrazenia itp :) czy m16 lepsze? :D odpowiadajcie :D z gory dzieki!

@EDIT

zapomnialem dodac ze wlasnie zrobilem zolnierza i chce grac lepsza bronia niz te na start :D mam 4lvl i ciagle rosnie xD, jaki zestaw broni ogolnie polecacie na zolnierza? :3

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

m16 dla soldiera jest a specjal dla gunnera specjal jest slaby wyglad spoko lepiek kupic. starego dobrego szwajcara. zreszta laser dla noobow

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

nie nie nie, w sklepie moge rowniez kupic specjal kosmicznej nocy na zolnierzu :D , a co do mojego nowego pytania co polecacie tzn jaki zestaw broni polecacie? :D

@EDIT

mam do dyspozycji 25zl smsem na fundsy xD

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Nie słuchaj kolegi ElortGhost, z całym szacunkiem ale pisze głupoty. AK/M16 to reskiny. Jedynym słusznym wyjściem Super Tomka/Uber Rudolfa + Pistolet dalekiego zasięgu + Granat

Opublikowano

Kup dzisiejszą oferte dnia czyli M16/Ak74 za 999funds.

Te bronie są reskinami, ale za taką cenę?

To super broń na soldka kupisz za 3000+funds

Więc dokup do tego Super Ręczną Armate Harrego i Bombe billa

A tu specjał kosmicznej nocy:

P.S filmik nie mój

Opublikowano

pisalem tak samo kup m16/ak74 albo rudolf /tomek a jak chcesz to fajniejsze to dzis jest dotd i za 999 funds jest i dokup granat reczny i latasz jak kosa

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

kupilem m16 z dzisiejszej oferty dnia xD i teraz moze jeszcze poczekam na jakas, mam do dyspozycji 10 500 fundsow, jeszcze jakies ubranko by sie przydalo ;x a i takie pytanko, dlaczego ElortGhost granat jest taki dobry? :D ze az tak go polecasz m32 nie jest lepsze? :) :) :)

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

lasery dla solidera i gunnera to szajs najlepsze na solidera to Super maszyna do pisania tomka/Uber ratunek rudolfa, ale dziś lepiej kupić ak/m16 z oferty dnia ;)

11793260_452992293.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...