Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o nowej rotacji ;]

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sądzicie dobra rotacja ? co ludzie będą pick'ować ?

Ja szczerze przez ten tydzień zagram Sejuani

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Zyra właśnie miałem na nią zbierać a tu suprajsik <3 no i Rumble

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Rumble chcialem na niego zbierac i. go kupic ale jak jest w rotacji to nim pogram, i dozbieram do zeda :)

Opublikowano

Rotacja jak każda inna, nie rozumiem po co robić taki temat, tu się tworzy po prostu tylko spam.

@TOP.

chujowa, taric był tydzien temu, nie powinno go być

Opublikowano

Nie potrzebny spam robisz bo akurat ja posiadam ok. 85 postaci , wiec jak jest rotacja to albo posiadam wszystkich postacie z rotacji lub zdarzaja sie liczine przypadki ze nie mam 1 max 2 postaci

Temat nie na miejscu ale zeby nie bylo ze spamuje to wydaje mi sie ze first picki na zyre pojda

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

@up o tak

@TOPIC po pierwsze nie pytam co i jak tylko co ludzie będą pick'ować :P też tylko z tej rotacji nie mam sejuani !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

No z tej rotacji to tylko Renekton i Rumble.. Resztę mam, zawiodłem się na tej rotacji. :dc

Opublikowano

to 3 raz kiedy rumble jest w rotacji od poczatku gry so.... ja to bym byl zadowolony na waszym miejscu, jeszcze zyra i renekton bardzo ciekawa rotacja hoho

Opublikowano

Mam Zyrę, Ezreala i Singed'a i bardzo ich lubię. Osobiście wypróbuję Rumble'a i Evelynn. Nienawidzę gdy Ez jest darmowy bo wszyscy nim grają i lamią <_<

Opublikowano

to samo, tylko zyra mi z rotacji się podoba ^^ . reszte mam albo tak jak sejuani nie trawie ich . rotacja jak rotacja, nie lubie jak Ez jest w rotacji bo wszyscy nim grają, mało tego lamią ! :D

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...