Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Włączanie Serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po usunięciu swiata stowrzonego pez kolege , który bawił się mvc portals i ustawil portal na spawn ;/ .Więc usunełem ten swiat który zrobił i mvc portals i serwer nie chce mi sie odpaic.

Ps. Serwer Mam na Ownserver

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Opublikowano

To spróbuj na singlu wygenerować swiat i wrzucić go na serwer pod taką samą nazwą jaką był wcześniej

Opublikowano

Dokładnie, tak jak wyżej. Ale musisz to zrobić przez FTP.

Proszę, droga administracjo o zdjęcie kilku %. Bardzo się staram :)

Opublikowano

@Up kolego nie podoba mi się twoje nabijanie postów, chyba zacznę patrzeć na wszystko co piszesz i to zgłaszać. Autor tematu nie pytał przez co wrzucić, albo jak wrzucić plik na server tylko co zrobić z błędem wymienionym w temacie.

A co do tematu, ja polecam ci "zatrzymać server" usunąć folder multiverse i "odpalić server" wygeneruje się Tobie nowy folder.

A jeżeli miałeś jakieś światy już stworzone i chcesz je dodać do multiverse to wpisz w grze taką komendę: /mv import <nazwa świata> normal.

Jeżeli pomogłem daj "Lubie To" lub 5, ponieważ to nic nie kosztuje a zachęca do pracy!

Opublikowano

Tak jak @Up Tylko nie musisz całego folderu tylko dokument tekstowy: portals.yml

@Topic jeśli nie jesteście pewni lub się nie znacie po prostu nie odpowiadajcie na dany temat

Opublikowano

Taki jest bug na ownserver, Nie tylko usunąłeś świat i mvc ale i minecraft-server.

Wejdź w

Bukkit (Instalator)

wybierz bukkita i zainstaluj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...