Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

domineses, domineses23

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto używane w celu odwołania sie od bana jak i rozmowy z adminami, dziwne ? wiedza o tym koncie 3 gm i 2 adminów i jakoś perma nie dostałem wnosze swoje racje do admina

Co do tego posta w konkursie z komputera korzysta także brat nie mam nic więcej do powiedzenia

Brat zapomniał sie przelogować i tyle natomiast czemu dostałem perma na multi acc? przecież przyznałem sie ze to moje acc...

Opublikowano

Konto używane w celu odwołania sie od bana jak i rozmowy z adminami, dziwne ? wiedza o tym koncie 3 gm i 2 adminów i jakoś perma nie dostałem wnosze swoje racje do admina

Co do tego posta w konkursie z komputera korzysta także brat nie mam nic więcej do powiedzenia

Brat zapomniał sie przelogować i tyle natomiast czemu dostałem perma na multi acc? przecież przyznałem sie ze to moje acc...

Skoro sam się nie potrafisz wylogować to konsekwencje trzeba ponosić. Ban w 100% słuszny.

Opublikowano

Używałeś tego konta nawet gdy nie miałeś bana, więc nie pierdziel.

I na dodatek ten plagiat, nawet za plagiat powinieneś dostać. ;>

Opublikowano

Nie żeby coś, ale proponowałbym bana na ip za bezczelne kłamanie GM'om.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Daj mi doowdy że używałem nawet jak bana nie miałem czekam na dowody xD swoje racje wnosze do admina ...

Skoro sam się nie potrafisz wylogować to konsekwencje trzeba ponosić. Ban w 100% słuszny.

Jadłem kolacje a brat przyszedł do kompa ... jak miałem sie wylogować jak poszedłem jeść i zaraz miałem wrócić ... masz a duże wymagania gamusie

Opublikowano

Nie żeby coś, ale proponowałbym bana na ip za bezczelne kłamanie GM'om.

Lizodup znam cie :]

Wildze że na tym forum jest "BARDZO DUŻA SPRAWIEDLIWOŚĆ" siedzę tu już 3 lata ale widzę ze jak sie działa na niekorzyść gm i adminów raportując ich posty to banują na perma ... pozdrawiam

Jeszcze raz proposy dla tych UCZCIWYCH GM i Adminów, Śmiech na sali

Opublikowano

Kto tu liże dupę ale mu się nie udaje to nie będę wskazywał co nie DOMINESES ?

Chuja, a nie siedzisz na forumku 3 lata. Pół roku może, max rok. Jesteś pierdolonym noname, który chce się wybić przez bycie forumowym zjebem.

Chcesz mieć fejm ? Zasłuż sobie przez NORMALNE poradniki, pomoc innym a nie udawanie pseudozajebistym aka dodałem kogoś z rangą do znajomych to jestem taki fajny, każdy mnie lubi i dostanę wszystkie nagrody. CHUJA PRAWDA. Wypierdalaj z tego forum jeśli nie umiesz się zastosować do netykiety (nie mówię do regulaminu, bo i ja go łamię i jestem tego świadomy pisząc nawet ten post).

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Kto tu liże dupę ale mu się nie udaje to nie będę wskazywał co nie DOMINESES ?

Chuja, a nie siedzisz na forumku 3 lata. Pół roku może, max rok. Jesteś pierdolonym noname, który chce się wybić przez bycie forumowym zjebem.

Chcesz mieć fejm ? Zasłuż sobie przez NORMALNE poradniki, pomoc innym a nie udawanie pseudozajebistym aka dodałem kogoś z rangą do znajomych to jestem taki fajny, każdy mnie lubi i dostanę wszystkie nagrody. CHUJA PRAWDA. Wypierdalaj z tego forum jeśli nie umiesz się zastosować do netykiety (nie mówię do regulaminu, bo i ja go łamię i jestem tego świadomy pisząc nawet ten post).

Ruudi spokojnie bo ci strzeli

@Top

To musisz rozjebac brata bo nas to nie obchodzi i masz bana lollolol

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Koniec spamu. Nie obchodzi Nas to czy konta używał wujek, brat, sąsiad czy jeszcze ktoś inny. Konto było używane podczas bana drugiego, więc ban w 100% słuszny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...