Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Draenor2.pl znowu..

LeMakarono

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dzis mam problem z draenor2.pl...

Gdy wlanczam klienta wyskakuje mi to : Metin2.No_APPROPRIATE_DEVICE i nie wiem co z tym zrobic :(

Mam laptopa windows8 (Asus) komp jest nowy wiec nie wiem...

Dodam ze dzis rano normalnie gralem potem wylonczylem draenora i poszlem komputer zstawilem odpalony.. Gdy po 4-5h wrocilem wyskakiwal mi wasnie ten blad..

Nie wiem dlaczego ale mysle ze to moze wina antywirusa ktoy byl juz zainstalowany na komputerze (McAffe Internet Security)

Prośil bym o pomoc jakiegos uzytkownika na forum ... ;)

Dodam ze uzytkownik Canold pomogl mi go odpalic ale gdy chcialem wlaczyc 2 konto to znow pokazal mi sie problem i nie wiem czemu..?

Kto pomoze?

Opublikowano

Miałam tak samo jak dostałam nowego laptopa z win8 :)

A więc tak :

Klikasz prawym w plik .exe, dajesz rozwiąż problemy ze zgodnością, czekasz chwile, rozwiąż problem z programem, wybierasz pierwszą opcje, dalej, wybierasz win xp, dalej, testuj program ( gra Ci sie uruchomi ), dalej, tak zapisz ustawienia tego programu.

Mam nadzieję, że pomogłam ponieważ miałam identyczny problem i to zadziałało. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...