Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z teksturami

noizi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pewien problem, którego ni w ząb nie mogę rozwiązać. Ściągnąłem grę GROnline i podczas pierwszego uruchomienia dopatrzyłem się pewnych nieprawidłowości w grafice. Gdy przekręcałem żołnierza potrafiła powiedzmy zniknąć mu broń na chwilę, czy też jakiś jej element zaś podczas samej gry występują delikatne przekłamania w teksturach (poza mapą z nazwy na "cz"). Na niej mi grafika się bardziej krzaczy (dogrywa tekstury etc.), coniekiedy sypią kwadraty (różnie) albo w konkretnych miejscach (na płomieniach autobusu znajdującego się na respie jednej ze stron, etc.). Co gorsza grę zrzuciłem na laptopa ojca (ode mnie) i to samo występowało u niego. Przeinstalowywałem sterowniki (różne dystrybucje), przeintalowywałem grę, przeinstalowywałem system i nadal to samo.

Mój komp:

i5 2500k

asus hd7870 2gb ddr5

asrock p67pro3

dysk segate 500gb

good ram 2x4gb

xfx core 550w

Lapek ojca:

i5 2430m

geforce gt 540m 2gb

dysk chyba 320gb

4gb ramu

Macie jakieś pomysły?

Opublikowano

Wlasnie rzecz w tym, ze dziwne, iz po dwoch downloadach gry mam te dame problemy. W ogole w trakcie sciagania jakos to dziwnie przebiegalo, bo raz normalnie sie sciagalo 1,3MB/s zeby zaraz spadlo do 20kB zeby jeszcze za chwile spadlo do 0 pozniej 100kB itd. Tylko w tym przypadku download tak mi skacze. Moze mozna sciagnac gre z innego zrodla (chodzi mi o pliki z danymi).

Opublikowano

Sprobuj zainstalowac nowe sterowniki do karty graficznej , directa , net framework,a jeszcze odpal combofixa moze akurat pomoże :D pozdrawiam :)

real-madrid-logo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...