Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupowanie kont na allegro - ma sens ?

TheStalkerGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie kupowanie jakich kolwiek kont jest głupotą, bo wydasz tą kase, pograsz sobie z 2 godziny i koleś zmieni sobie hasło.

Opublikowano

nie no wiadomo, oszustw w tym nie ma przecież, maila zmieniasz i wszystko, tylko czy jest ogólnie sens, skoro można sobie do tego dojśc samemu.

no gorzej z tymi rzeczami za boosty

Opublikowano

nie no wiadomo, oszustw w tym nie ma przecież, maila zmieniasz i wszystko, tylko czy jest ogólnie sens, skoro można sobie do tego dojśc samemu.

Niektóre samochody wyszły ze sprzedaży więc do wszystkiego nie dojdziesz samemu w kupnie tych samochodów by upodobnić się np. do tego konta.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Z tej całej listy samochodów godne uwagi są tylko te:

- Ford Crown Victoria Police Interceptor

- Lamborghini Sesto Elemento

- Mitsubishi Lancer Evo X "Shatter"

- Lexus IS300 "Odkrywca"

- Mitsubishi Eclipse "ELITE"

- Koenigsegg CCX

- HUMMER H1 "SnowFlake Edition

Zakładając, że włożył w to konto 50k SB (zaokrąglając w górę) czyli ok 200 zł. Może i konto warte uwagi ale z pewnością nie za taką cenę, można byłoby się zastanawiać przy 50 zł.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ceny poszły w dol po wprowadzeniu 60 lvl. Samochodów mało ma. Z 80 zł nie więcej

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Akurat to konto jest mało opłacalne do kupienia . Często jednak są inne konta z lepszymi i droższymi autami też za ok. 150zł i moim zdaniem jest to opłacalne licząc ,ze kupując samemu te samochody wydasz 2x więcej i stracisz sporo czasu na wbicie poziomu . Duży minus to taki ,ze będziesz miał małą wiedzę o grze i gra Ci się będzie szybko nudzić, bo jednak nie ma to jak dojść do czegoś samemu. Więc są plusy i minusy, decyzja należy do Ciebie.

Opublikowano

Większość aut jest bezużyteczna, benq ma racje, kilka jest warte uwagi ale patrząc po częściach to nie ma tam ani jednego dobrego auta...

150 pln to zdecydowanie za duzo. za 35k boosta kupisz sobie 3 zajebiste autka i do tego bez problemu autka za IGC. Nie opłaca się na starcie mieć

masy aut, którymi nie będziesz jeździł

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Hahahaahahaahh, ale się uśmiałem, 23 auta i 150 zł, ja mam ponad 40 + wartość sentymentalna, wycenili mi na 100 zł.

Nie opłaca się wgl, 50 zł max, nie kupuj tego.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

według mnie jak kto woli , to są auta w większości unikatowe które były/będą dostępne przez np: 2-3dni :) ja osobiście gdybym chciał kupić konto to raczej bym sie na nie skuśił :) bo za 150zł robiąc osobne konto kupie moze 2-3 auta :) lub 1 i wytuninguje je na maxa:D tak jak w przypadku mojego Forda RTR-X wydałem na niego grubo ponad 250zł i stoi full ultra :) ja bym na wszelki wypadek się gościa spytał jak wytuningowane są auta:) czy poprostu są kupione i nie ruszane :)

Opublikowano

Jakby ktoś chciał to mam znajomego który sprzedaje konto w nfs world prawie 100 samochodów za 75 złotych - auta warte 300k boostów :P Na pw moge podać kontakt

Opublikowano

REKLAMA ! Prosze zwrócić uwagę na nick osoby która założyła topic oraz nick na allegro, są takie same, koleś najzwyczajniej w świecie się tu reklamuje a że nie można na forum sprzedawać kont to mydli oczy pytaniem czy kupowanie kont ma sens, myślę że moderator powinien przenieść ten wątek do kosza.

tu czaruje jakie to kupowanie kont jest bezpieczne aby potencjalny kupujący nie bał się kliknąć "Kup Teraz"

mnie się wydaje że 150zł to troche za dużo .

xD a tu to przesadził, sam wywalił cene 150 a tu pisze że troche za dużo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...