Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co z tym IBotem

kendzioleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy u was dziala Ibot mi od 2 dni nie chce ruszyc mam ekran jak na Ibocie ale nie mam portali ani HP oslony tylko statek ajgby za strefa promieniowania prosze o pomoc

Opublikowano

Licke masz czy znów próbowałeś cwaniakować omijania licki z yt?

Opublikowano

przyznam sie ze tak probowalem z yt

To próbuj dalej a napewno Ci pójdzie. -.-

Zainwestuj w bota a nie licz, że wszystko dostaniesz za darmo !

Opublikowano

Bez zainwestowania nie będzie bota najpierw musisz go kupić bez licencji nie polatasz na bocie

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

chetnie bym zainwestowal ale nie mam 18 lat jeszcze rok

Hmm nie musisz miec 18 lat , przelew każdy może zrobic . Lub PSC też każdy może kupic . A kombinacje z YT to tak samo jak te super pro elo HACKI NA URI ...

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Weź chłopie kup PSC 50zł w sklepie i zainwestuj w Kbota (u kamieniarza).

U costello 40zł.

Opublikowano

Hmm nie musisz miec 18 lat , przelew każdy może zrobic . Lub PSC też każdy może kupic . A kombinacje z YT to tak samo jak te super pro elo HACKI NA URI ...

Lol jakie kombinacje. Przecierz WP niegdyś najnormalniej crackowal ajbota. latałem na tym chyba z rok.
Gość Pan Szymek
Opublikowano

Lol jakie kombinacje. Przecierz WP niegdyś najnormalniej crackowal ajbota. latałem na tym chyba z rok.

WP to tylko program i nie może nic crackować.

Skrypty do owego programu tworzyli LUDZIE.

Opublikowano

u nie 50? a to ciekawe....

Owszem, PSC.

Ahh zapomniałem, że go nie przyjmujesz ;/

Ale zawsze można kupić Ukash tak samo dostępny jak PSC :)

Opublikowano

@ up

Jak kiedyś patrzyłem to przynajmniej w mojej okolicy UKASH nie był dostępny(małe miasto obok mojej wsi), a psc tak, wiec jest mniej dostępny:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

@ up

Jak kiedyś patrzyłem to przynajmniej w mojej okolicy UKASH nie był dostępny(małe miasto obok mojej wsi), a psc tak, wiec jest mniej dostępny:)

Zależy od miejsca zamieszkania.

Czasem ukashów jest w ciul a psc 0.

Opublikowano

chetnie bym zainwestowal ale nie mam 18 lat jeszcze rok

Człowieku, teraz w styczniu dopiero będę miał 16lat, miałem top 10, prawie 3 gwiazdki, nie mam bogatych rodziców, a na boty mnie stać, drogi "siedemnasto latku" nie przesadzaj

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Zależy od miejsca zamieszkania.

Czasem ukashów jest w ciul a psc 0.

Mieszkam w Bydgoszczy która jest sporym miastem i nigdzie nie ma ukashy.. jak są już na mapach to np mięsny albo piekarnia -.-

@topic napisz na gg 15752122 bo tutaj widzę nikt nie doradzi tylko pojedzie po dobrym człeku :(

1.jpg

Opublikowano

Dobry miesny nie jest zły Kamyk,costello,pukacz-no dalej wiecej rywalizacji o klijenta;p hehehe ps bez reklam zaplacilem za licke pukaczowi i git,ale te aktualizacje mnie dobijaja,wiec przechodze tzn zmieniam oferte na Ibot-a:) Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...