Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] zcina

Avium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak tak wiem znów to samo.....

zaraz kurwa przypierdole z buta w ten jebany komp.....wynik 15k na rush sharq połowa mapki... kurwa chciałem rekord pobić a tu nic... wszystko poszło się jebać.... grat się kurwa zcią i ciul

gram gram i jeb kuźwa jak normalnie komp wydaje odgłosy to jak następuje zcina to zaczyna działać ciszej .......

napisze ktoś sensowną odpowiedź?.... bo już jebanej kurwicy dostaje tu klawiatura się jebie tu myszce nagle bateria pada albo się zcina tu jakiś inny problem tu zcina tu nie da się wejść na mapke ......

jakoś nie wierze że wbije na jakiejś postaci kiedyś wymarzony 30lvl......nie wiem ile kurwa razy już zlazłem przez jakieś problemy.... grać się całkiem odechciewa .....

YAY

Opublikowano

Ten freez to bug który istnieje dzięki twórczości programistów z EAsy którzy coś spierdolili tyle ze sami nie wiedzą co <_< Jedyne sensowne rozwiązanie to format i postawienie systemu na nowo choć i to nie da ci gwarancji usunięcia bo jest on kompletnie losowy... Pozostaje liczyć że z którymś tam kolejnym updatem to (pewnie przez przypadek) naprawią ale pewnie wzamian coś innego spierdolą 8S

Opublikowano

Ja miałem tak samo na xp i na 7 na większych mapach i pomogła zmiana zasilacza. Napisz jaki masz zasilacz, procesor i karte graficzą.

Opublikowano

@upup

lol? to losowe jest? wtf?

@up

ja osobiscie mam xp.... na laptopie 7 i na laptopie problemow nie bylo zadnych.... ze zcina czy cos.... tylko przegrzewanie czy cos ;f 1 runda max i juz lagi....

jutro podam specyfikacje ;p

sorry za klniecie itp ale liczylem ze jak mapa sie dobrze zaladowala komp uruchomiony przed chwila to wbije te 50k w 2 godziny..... a tu na 2 rundzie w chu killow i zcina..... boshe myslalem ze przyjebie z buta w kompa ......

@upup

lol? to losowe jest? wtf? potwierdzi to ktos? bo to az za dziwne by bylo o.O

@up

ja osobiscie mam xp.... na laptopie 7 i na laptopie problemow nie bylo zadnych.... ze zcina czy cos.... tylko przegrzewanie czy cos ;f 1 runda max i juz lagi....

jutro podam specyfikacje ;p

sorry za klniecie itp ale liczylem ze jak mapa sie dobrze zaladowala komp uruchomiony przed chwila to wbije te 50k w 2 godziny..... a tu na 2 rundzie w chu killow i zcina..... boshe myslalem ze przyjebie z buta w kompa ...... a potem wiadome komu chce sie grac? ;/

mam nadzieje ze bfh przynajmniej dzialac normalnie bedze ;c( tak nie mam w co grac ;/)

YAY

Opublikowano

Sensowną odpowiedź?

Przestań przeklinać i zaniżać poziomu całego forum, to, że ci nie działa gierka komputera -.- nie znaczy, że możesz bluźnić i się żalić swoimi problemami poprzez przekleństwa co trzecie słowo.

Jeśli masz coś takiego pisać, to lepiej po prostu zamknąć mordę, ponieważ siejesz wiochę i pozerstwo jak jakiś drechol z ulicy.

Co do komputera, może najwyższa pora odstawić drewniaka i kupić coś lepszego?

Nie ma tu żadnej winy po stronie gry, jak masz słabego kompa, albo zasyfiony na maksa to nie szukaj problemu przez jakieś freezy...

Najczęściej to nie serwer powoduje, że ścina/wyłącza ci się gra, tylko komputer z drewna, albo złe jego używanie...

Opublikowano
Sensowną odpowiedź?

Przestań przeklinać i zaniżać poziomu całego forum, to, że ci nie działa gierka komputera -.- nie znaczy, że możesz bluźnić i się żalić swoimi problemami poprzez przekleństwa co trzecie słowo.

Jeśli masz coś takiego pisać, to lepiej po prostu zamknąć mordę, ponieważ siejesz wiochę i pozerstwo jak jakiś drechol z ulicy.

Co do komputera, może najwyższa pora odstawić drewniaka i kupić coś lepszego?

Nie ma tu żadnej winy po stronie gry, jak masz słabego kompa, albo zasyfiony na maksa to nie szukaj problemu przez jakieś freezy...

Najczęściej to nie serwer powoduje, że ścina/wyłącza ci się gra, tylko komputer z drewna, albo złe jego używanie...

Poziomu tego forum juz nie da sie zanizyc.

@topic

Zly dzial.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Ten freez to bug który istnieje dzięki twórczości programistów z EAsy którzy coś spierdolili tyle ze sami nie wiedzą co <_<

CZŁOWIEKU xD

mowisz tego czego nawet nie rozumiesz, to wina systemu windows xp, i lowl kompa, tez mialem takie sciny co kilka rund, trzeba bylo restartowac kompa, ale kupilem nowe czesci, zmienilem system na win 7 64 bitowy i ani razu W OGOLE nie mialem zadnej scinki ani tym podobnego wiec pozdrawiam ;)

Opublikowano

@Up to nie przez zmiane systemu tylko komputera

Wlasnie nie >.< Miałem na starym komputerze win 7, nie było takiego sfreezowania się, przerzucilem więc sie na xp - bylo wiecej fps,ale sfreezowywalo się co kilka rundek, tak więc znów operuję na win 7 tyle, że z lepszym sprzętem.

Opublikowano

CZŁOWIEKU xD

mowisz tego czego nawet nie rozumiesz, to wina systemu windows xp, i lowl kompa, tez mialem takie sciny co kilka rund, trzeba bylo restartowac kompa, ale kupilem nowe czesci, zmienilem system na win 7 64 bitowy i ani razu W OGOLE nie mialem zadnej scinki ani tym podobnego wiec pozdrawiam ;)

Widac ty dużo wiesz jak byś chciał wiedzieć to gram w p4f od zamkniętej bety na tym samym systemie i kompie więc przestań pierdolic i poczytaj temat na oficjalnym forum gdzie sami devi chca by dokładnie opisywać problem bo wiedza że wina lezy w grze.
Opublikowano

@UP

Dokładnie, teżmi się czasem gra zacina i to na pewno nie z mojej winy tylko ze strony EA. Zarówno na XP jak i na laptopie win7, chociaż jak zauważyłem ostatnio na laptopie rzadziej mi się to zdarza.

Opublikowano

Poziomu tego forum juz nie da sie zanizyc.

@topic

Zly dzial.

To prawda, po niektórych wypowiedziach ręce opadają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...