Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy oplaca sie uzywac warbota

prouser1295

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz 64 level to szkoda szkoda :)

Stracisz niepotrzebnie konto , za to jest ban .

SZKODA konta , 64 level to jest bardzo dobry level :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

szkoda konta jeszcze 4 lvl i 70 :D ja tam na warbocie nocki zostawiem i mam 40 lvl dobije jeszcze 30 lvl i daje se spokoj :D juz mi zbanowali te konto za warbota ale napisalem rowno 30 ticketow i odbanowali haha:D nie zawodna taktyka :D

Opublikowano

szkoda konta jeszcze 4 lvl i 70 :D ja tam na warbocie nocki zostawiem i mam 40 lvl dobije jeszcze 30 lvl i daje se spokoj :D juz mi zbanowali te konto za warbota ale napisalem rowno 30 ticketow i odbanowali haha:D nie zawodna taktyka :D

mama na pewno jest z Ciebie dumna :v

Opublikowano

tak co do tematu tak jak wilczek powiedzial szkoda konta ;D

a co do arek6094pl to nie gadaj glupot ze Ci odbanowali konto jesli jest bann permanentny to nie odzyskasz konta

jest mała szansa jeśli posiadasz konto premium kupione za wlasne (pieniadze) nie że ta premke za free

#DWON dobrze wiem i juz nie raz na forum robiles z sb idiote zeby mi ublizyc czy cos hehe wiec hejterko wal sie

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano
jesli jest bann permanentny to nie odzyskasz konta

Po co mówisz jak nie wiesz? Sam miałem odbanowany 60+lvl którego teraz już nie mam, bo oddałem kumplowi. W wr zrobiłem już może z 30 kont przez całe życie i tylko na jednym dostałem bana.

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Skoro masz tak wysoki lvl nie włączaj bota, bo po prostu Ci się nie opłaca... Byś musiał kilka rundek(jak się paręnaście zagrać żeby dostać ten upragniony 1%... :) Na twoim miejscu bym wolał grać normalnie, albo jak Ci się nie chce grać normalnie to sprzedaj to konto, albo oddaj jakiemuś kumplowi...

Póki co ja gram na bocie ponad 2 tygodnie... z 3lvl wbiłem 41 i mój laptop zarwał kilka nocek na bocie i na razie nie dostałem żadnego bana... I skończyłem już grać na bocie... Ale cóż, czas pokaże :)

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...