Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pandoramt2 i brak możliwości oddawania expa na gildię

kosikos22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy u was tez tak się stało iż gdy próbujesz oddać expa na gildię osiąga ona po chwili maksymalny lvl? Jeśli tak, to właśnie ten serwer pada ucinająć głowny zarobek dla cziterów.

SZKODA

Opublikowano

Mam ten sam problem, tak jak chyba kazdy:P Nie ma botów na żadnym CH. Gildia od razu awansuje na 20 poziom:P Ja licze jeszcze na jakiegoś geniusza, który to rozkmini i znowu będę mógł dropić:D

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Nie wydaje mi sie, ze znajdzie sie jeszcze taki geniusz ... Komu sie ciekawe uda zrobic tak aby do gildi lecial exp choc ma maxymalny lvl gildi, to chyba nie mozliwe...

Opublikowano

@2up

Przyznam, że nie znałem tego sposobu:D Dzięki ziomek pomysł świetny i prosty! ;P Lajk na Pandorze Leci:P

@up

Próbowałem właśnie podobnie robić :P Podobno dobrze leci jeszcze w świątyni i w Czerwonym Lesie na wierzbach:P Nie wiem, nie testowałem tego sposobu;)

Opublikowano

Pfff sam jesteś noobem to że było możliwe oddawanie expa do gildii to była przydatna rzecz.Na serwerach nie grają same boty tylko też normalne dropy i przez taką głupotę pogorszyli grę normalnym użytkownikom !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...