Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zdobyć cenne przedmioty?

NewL0TH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od ostatniego czasu staram się zdobywać cenne przedmioty, ale coś mi nie wychodzi.

Macie jakieś sposoby na zdobywanie itemów typu klucze mann co. lub drogie czapki?

crysis2l.jpg

,,If we don't end war, war will end us"-H.G Wells

Opublikowano

Najlepiej graj, drop i się wymieniaj chyba że jestes przy kasie to kupuj klucze :P Możesz też z wydropionych itemow robić rafinki i za nie się wymieniać

Opublikowano

@Up a może zamiast bezmyślnego spamu pokaż mi swój ekwipunek? :>

To że jesteś moderatorem nie zwalnia cię z zakazu spamu :P

crysis2l.jpg

Opublikowano

Najlepiej graj na serwerach z dopiskiem "Trade", tam mozna wystawiac swoje oferty oraz jest duzo chetnych ludzi do wymiany

Opublikowano

Od kiedy odpowiedź na twoje pytanie to spam? Myślisz, że dzięki temu, co napisali upy nie zdobyliśmy wszystkiego, co mamy? Niektórym mogło się poszczęścić i przy otwieraniu skrzynek mógł im wypaść unsual.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Powiem tyle drop itemy sprzedawaj 1 za scrapa i znajdz idiote co ci 2 za scrapa sprzeda :D ja tak zawsze robie ;) i na tydzien zarabian z tego +/- 4 refy ;)

Opublikowano

Idluj w nocy najczęściej wtedy dropi itemy

Wymieniaj na stronach do tego i na serwerach do trade

Rafinuj itemy które ci się powtarzają ?

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Itemy dropią tak samo zarówno w nocy, jak i w dzień.

W dzień się szansa zmniejsza jesteś moderatorem i nie wiesz o.O ? Wgl grałeś w team fortress ?

W nocy lepiej i szybciej się dropi przeważnie i lepsze przedmioty ostatnio 2 unsuale trafiłam w 1 noc

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Wait what? Od kiedy unsuale dropią? A drop jest taki sam w dzień, jak i noc. Polecam się zapoznać z:

http://wiki.teamfortress.com/wiki/Item_drop_system/pl

0eab14ddf550.png

Opublikowano
W dzień się szansa zmniejsza jesteś moderatorem i nie wiesz o.O ? Wgl grałeś w team fortress ?

W nocy lepiej i szybciej się dropi przeważnie i lepsze przedmioty ostatnio 2 unsuale trafiłam w 1 noc

I teraz pozostaje pytanie "Wgl grałaś w team fortress ?" :)

DROP itemów to 11h od czwartku od 9:00 czasu Polskiego do 8:59 czasu polskiego w czwartek :)

Itemy dropią tak samo ... a nie wiem po co wam idle jak nawet osoba która zagra 1,5h dziennie wyciągnie limit :P

Opublikowano

Wiesz, to są ludzie, którzy mają po 100 billów, a znudziła im się gra np z sashimono =.=

Ktoś to ma 100 billów będzie je sprzedawał po 10 dolców za sztukę.

Ktoś, kto nie zna ceny, sprzeda za 3 bronie.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Opublikowano

Od kiedy odpowiedź na twoje pytanie to spam? Myślisz, że dzięki temu, co napisali upy nie zdobyliśmy wszystkiego, co mamy? Niektórym mogło się poszczęścić i przy otwieraniu skrzynek mógł im wypaść unsual.

Ale ja pytając się co na tym zyskałeś oczekiwałem odpowiedzi typu *Link do ekwipunku* lub chociaż streszczonej wersji. (Np. Kilkanaście rafinów, earburdsy, 2 bille). Odpowiedź typu ,,wszystko, co mamy'' nie zadowala mnie, tak samo nie zadowalałaby pewnie 90% osób czytających te forum. Na przykład: Pytanie:Ile zdobyliście rafinów? O:Tyle, ile zdobyliśmy?

Pewnie wyłapałbym też warna za spam.

Pozdrawiam, NewL0TH.

crysis2l.jpg

Opublikowano

Ktoś to ma 100 billów będzie je sprzedawał po 10 dolców za sztukę.

Ktoś, kto nie zna ceny, sprzeda za 3 bronie.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Ludzie, czy raczej dziecko neo, idź się poucz, bo ktoś kto już MA BILLA, na bank wie jaka jest jego cena ... pewnie se myślisz, że gość od początku gry się nie tradował i jego 1. zakup to bill i temu nie zna wartości... PEwNIE!

76561198018588473.png
Opublikowano

Ludzie, czy raczej dziecko neo, idź się poucz, bo ktoś kto już MA BILLA, na bank wie jaka jest jego cena ... pewnie se myślisz, że gość od początku gry się nie tradował i jego 1. zakup to bill i temu nie zna wartości... PEwNIE!

Mógł po prostu kupić l4d przed premierą i dopiero włączyć tf'a :X.

Zresztą nie zrozumiałem Twojego "idź się poucz", co tutaj jest do nauki?

Tak tak, 2 unusuale trafiłaś w 1 noc, może teraz Ty sobie odpowiedz "czy w ogóle grałaś w tf2", za takie gówniane posty od razu dawałbym warny, bo nie dość, że babka piszę co myśli, a najwidoczniej nie myśli (jak to większość blondynek) to jeszcze wypisuje bzdury :x.

PS. "Unsual" ?

Wat da fak is dis.

@top

Dużo jest sposobów, random drop (ale tutaj w sumie nie masz nic do gadania, tylko Twoje szczęście), trejdowanie typu "kup taniej, sprzedaj drożej", scrap banking, scam (tego nie polecam, bo jest to żałosny sposób + możesz dostać blokadę trejdu jak Cię ktoś zgłosi z dowodami), otwieranie skrzynków (to samo co przy pierwszym sposobie, liczysz na szczęście) itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...