Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osioł w metin2?

MyszNaKrzaku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby on jest zbugowany, zaczęli go robić i nie dokończyli.

Opublikowano

Hm, ciekawe. A wie ktoś może jakie jest ID na tego osła? Chętnie się mu bliżej przyjrzę.

Myślę że nikt nie ma ID tego osła.Może poszperaj bardziej w folderze to znajdziesz.

wsrh_by_kwaseczek-d4cxm34.png

Opublikowano

A nie ma czasami takiego osła gdzieś w m1? Np jak ciągnie jakiś wóz czy cuś xD?

Nie no, raczej nie, bo pierwsze co widzę tego osła. był w pliku metin2_patch_nz.

Skoro żyje się raz, to po co się ograniczać?

Opublikowano

Zależy jako co ma być ten osioł, możesz poszukać w npclist może tam znajdziesz ID :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Zależy jako co ma być ten osioł, możesz poszukać w npclist może tam znajdziesz ID :)

okej, poszukam, jak znajdę dam znać.

EDIT.

niestety w npclist nic nie znalazłam. :/

Skoro żyje się raz, to po co się ograniczać?

Opublikowano

Bo to jest dekoracja którejs z map, gdzies widzialem tylko nie pamietam gdzie. Na pewno w m1 tylko nie wiem w ktorym ;/

Opublikowano

@UP

Kretynie jak mogłeś widzieć jak nie ma wpisów do npclist ^^ żałosne...

Przecież jak model jest , tekstura jest to co to za problem dodać go na server ?

3 min roboty

Opublikowano

Przecież jak model jest , tekstura jest to co to za problem dodać go na server ?

3 min roboty

Bo to jest dekoracja którejs z map, gdzies widzialem tylko nie pamietam gdzie. Na pewno w m1 tylko nie wiem w ktorym ;/

Pisząc taki post, rozumiem, że kolega login989 miał an myśli globala ^^

Bo jaki sens miałby post, skoro ja mogę nawet z dzikiego pieska zrobić dekorację ^^

Opublikowano

A ja ostatnio słyszałem,że po tym jak połączą serwery również będzie ten osioł

'

Też tak słyszalem.

Opublikowano

Z tego co czytałem na innych obcjojęzycznych forach jest to model , który będzie wprowadzony w tegorocznej aktualizacji kiedy wejdzie połączenie serwerów.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

To pewnia taka sama historia jak syriusz i inne bronie w plikach clienta, bron, ktory byla w grze, ale nie uzywana(wyjatek stanowily prywatne serwery)

Z reszta ta gra jest cala zbugowana, jest w cliencie duzo rzeczy, ktore nie istnieja w grze, bądź nie maja wykorzystania w tej grze, a wczesniej zostaly zrobione i niepotrzebnie.

Kto wie? może kiedyś coś będzie z tym osłem ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...