Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

liso100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki taki problem

Gdy chcem odpalic spol w folderze bez kamera to nie chce sie odpalic wogole

jak chcem odpalic spol w modzie od kamera to pojawia sie okineko metina ale jest w nim lista tam 32 serwerow prywatnych a nie ma tego do ktorego dalem spol

Ciekawe jest to ze tez jak odpalam samego moda od kamera to to zawsze sie pokazywal taki woj i obok byly aktualizacje teraz mi pisze ze dostep do strony web wygasl lub cos takiego

Czy to jakis wirus czy jak bo chcem sobie pograc

@EDIT

nie jestem pewien ale chyba znalazlem temat na pewnej stronie odnosnie doofmt2 ze dziala dam temu kto mi pomoze i zadziala linka

Opublikowano

jak chcesz sobie zagrać na modzie od kamera do wklejasz tam gdzie masz moda włączasz spolszczenie wybierasz byle jaki serw i wpisujesz passy

A z tym czyli dostęp do strony web to nie wirus tylko podajże stara strona kamera nie działa i logiczne że tam Ci nie zadziała. Ściągnij sobie z nowej stronki, na forum jest

Opublikowano

Czyli jesli wezme spolszczonko od zzyt2 i otworze je to pokaze sie okineko kamera wybieram np wtedy metin age serwer1 i zaloguje mnie na zzyt2?

• Dodaj nową pozycję...