Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Najlepszy płatny hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam bostonu w unixstorm'ie. Konkretnie usdc.pl pakiet bez limitów i stoi tam forum na ipb oraz kilka mniejszych stronę i. Ale jeśli chodzi o zalety to support jest szybki, a jakoś usług bardzo dobra.

Opublikowano

A co myślicie o hpbf.pl ??

Całkiem dobry i sprawny hosting.

HPBF opiera się na Main-Hosting, dzięki czemu panel użytkownika jest bardzo czytelny i zapewnia bardzo duże możliwości.

Hosting ogólnie ma dobry, szybki support. Kiedyś jak miałem za dużo czasu, to zgłaszałem literówki w panelu - każde zgłoszenie zostało pozytywnie rozpatrzone po 2/3 godzinach. xD

Dodatkowo, jak większość hostingów stoi na chmurze, a ich serwery rozmieszczone są w USA i na Litwie.

Ja osobiście polecam pakiet "Nielimitowany hosting". :)

897771404427433574016.png

Opublikowano

polecam ci:

https://www.chmurka.pl/serwery

tani, niezawodny, płatność miesięczna jak i roczna, a jak nie chcesz kupować kota w worku to masz 14dniowy okres próbny!

Specjalista
Opublikowano

od hpbf wole hostowo.eu

hostowo.eu - cudownie :) mam na tym hosting od ~3mc i super ! Bardzo duże limity :)

Specjalista
Opublikowano

Polecam Proserver.pl mam tam domene od 3 lat i niegdy nie było problemów.

On szuka hostingu, nie domeny -_-

@Rek0n - proszę Cię bardzo :)

Opublikowano

Ja Ci polecam hosting Netdc.pl, jak dla mnie jest to bardzo dobry host. Nie było problemów, no może lekkie ale uzasadnienie ich było bardzo solidne.. Możesz sobie wybrać na jaki okres ma być opłacany: miesiąc, 6 miesięcy, rok

Opublikowano

Chmurka.pl jest dobry hostingiem, sam korzystałem z ich usług, za 12zł miech masz nieograniczony transfer, a jeżeli zakupisz serwer na rok to domena .pl gratis.

Według mnie jest to najlepszy hosting.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...