Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z MySQL Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano :D

A więc tak ;) zrobiłem server metin2 na plikach by_taki_niesmialy :D

Chciałem zagrać z kolegami, więc postanowiłem że zrobie stronę internetową żeby mogli się zarejestrować i wspólnie grać !!!?!?!!! :D

ALe mam problem ;/

A mianowicie :

Jak wpisuje moje IP z hamachi w strone internetową to wyskakuje błąd który podam pod spodem ;(

Oglądałem kilka poradników , robiłem tak jak inni w programie XAMPP i gowno :(:((((((((

Przeinstalowywałem setki razy XAMPA ale niczym to nie skutkowało .... dalej to samo .

Kolega zaproponował mi że zrobi mi strone przez TeamViever więc się zgodziłem...

Jak mi to robił to praktycznie robił to co ja tylko bez XAMPA :D

Edytował pliki cofing i info, a następnie wkleił to do zakładki apache22 w FileZella ;D

Myślałem że to coś pomoże ale nadal to sam ;/

Wyskakuje coś takiego :

Warning : mysql_connect (): Access denied for user 'root' @ '25 .156.25.183 '(using password: YES) in D: \ xampp \ xampp \ htdocs \ config.php on line 16

Es könnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt Werden.

Fehlermeldung: Odmowa dostępu do "root" user @ '25 .156.25.183 '(using password: YES) Jeżeli wiecie o co chodzi prosze HELP !!! DAJE LIKE DO KONCA MIESIĄCA !!!

Warning : mysql_connect (): Access denied for user 'root' @ '25 .156.25.183 '(using password: YES) in D: \ xampp \ xampp \ htdocs \ config.php on line 16

Es könnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt Werden Fehlermeldung: Odmowa dostępu do "root" user @ '25 .156.25.183 '(using password: YES) coś takiego !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...