Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kraina Obfitości [1.4.6] [HARD] [PARKOUR] [WL]

Lubie_Lody12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kraina Obfitosci

Chcesz dolaczyc do serwera tylko nie mozesz bo jest wl? Nie ma problemu na dole masz wzor ! Co jest na serwerze parkour lifemc, harcore podstawowe pluginy ( To jest jak Kwadratowa Masakra ale to nie jest Kwadratowa Masakra tylko "Kraina Obfitosci" ) Na ktora serdecznie zapraszam ! Mila administracja 10 slotow , hosting craftserve . Serwer jest rozbudowany czyli spawn

WZOR

Nick:

Dlaczego ty?:

Cos o Sobie: * Minimum 4 zdania*

Bedziesz Grifowal i co to jest grif? : *Nie obowiazkowe* =

================================================================

..::**ZAPRASZAMY**::..

IP:s124.csrv.pl:19413

Zapraszam s3.hostmc.pl:20336

Opublikowano

Nick: DrAzZoN

Dlaczego ty?: Lubię serwery HARD, a tymbardziej jeśli to Kwadratowa Masakra.

Cos o Sobie: Interesuję się tworzeniem stron Interentowych. Przyszłość wiążę z tym zajęciem. Zachowuję pełną kulturę i nie griefuję. Staram się pomagać.

Bedziesz Grifowal i co to jest grif? : Nie, nie będę nic niszczył. (grief*)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nick: GHLex

Dlaczego ty?: bo lubie napier***** na hardcore :D

Cos o Sobie: 1.Wariat 2. Wariat 3. Wariat 4. Wariat

Bedziesz Grifowal i co to jest grif? : Nie, grif - niszczenie mapy budynkow bez zgody admina wlasciciala itp...

Prosze o zdjęcie 5% :)

Opublikowano

Nick:SenatorPL

Dlaczego ty?:Bardzo lubię KW i chętnie pograłbym na jej odpowiedniku.

Cos o Sobie:Mam na imię Przemek.Mieszkam niedaleko Białegostoku. Lubię budować w MC i oglądać horrory. Chodzę do I klasy gimnazjum.

Bedziesz Grifowal i co to jest grif? : Nie. Grif jest to niszczenie klocków postawionych przez inne osoby bez ich pozwolenia.

Opublikowano

Nick:MrVortePL

Dlaczego ty?:Lubie takie serwery typu kwadratowa masakra

Cos o Sobie:Duzo nie mam do pisania no ale dobra xD.Lubie gry typu RPG,strzeleckie i przygodowe.Bronie z II Wojny Swiatowej.I oglodanie YT.

Bedziesz Grifowal i co to jest grif? :Nie bede Grifowal a grif to rozwalanie komus budynki.

Opublikowano

Nick: Fibbs

Dlaczego ty?: Uwielbiam ten typ serwera

Cos o Sobie: Mam na imię Mateusz uwielbiam grę jaką jest Minecraft , zajmuje się rownież grafiką i kodowaniem .

Bedziesz Grifowal i co to jest grif? : Nie i wiem co to jest

;)[Niszczenie budowli innych graczy]

90228844821891447656.png

Opublikowano

Nick: Lex

Dlaczego ty?: Lubie grać na WL bo jest zmniejszenie griefu i zwiększenie możliwości gry zespołowej :D

Cos o Sobie: Lubie teatr, muzyke techno, grać na komputerze. Moim ulubionym przedmiotem szkolnym to j. angielski. Powiedział bym, że jestem bardziej uzdolniony humanistycznie i artystycznie czyli ortografia + i ładne budowle +.

Zaczynam się wgłębiać w tajniki grafiki komputerowej, narazie amatorsko.

Bedziesz Grifowal i co to jest grif? : Oczywiście, że nie mam takiego zamiaru i grief jest to niszczenie mienia innej osoby bez jej pozwolenia.

zu439g.jpg

Opublikowano

Sory że taki fail ale mógłbyś ty ? bo mi sie zryło to dodawanie na skypie i nie moge dodawać....

Prosze odpisz bo fail ze skypem.

I czy teraz odrazu musimy gadac na temat serwa ? bo nie wiem czy mam czekać czy iść odpisz na poscie

zu439g.jpg

Opublikowano

Lex wysyłam ci podanie, i nie odbierasz.

@ed

ODBIERAJCIE "DODANIE DO ZNAJOMYCH" NA SKYPE, W KTÓREJ WYSTĘPUJE TREŚĆ (KRAINA OBFITOŚCI)

@ed2

SenatorPL nie został dodany - usunął z Skype, jednoznacznie wiążąc się z niepowodzeniem.

@ed3

Drazzon dodany. Fibbs dodany. Lex dodany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...