Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto z xp na win7

FTFCmax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam mały problem, czy warto zmienić xp na win7? ja jestem za :) ale mam strasznie słaby komputer i nie wiem czy bedzie płynnie działać

podam jego parametry

proc Intel Celeron 3.2ghz nie podkręcony

ram:3GB

karta:nivida (jak dobrze piesze) GeForce Gt95500

Bardzo słaby komputerek i nie wiem czy zadziała na nim :P porszę help me i sorki za orte :P

Opublikowano

I uważasz, że to bardzo słaby komputer o.O Ja mam nowy porównywalny do twojego Win 7 będzie działać, na gorszym działa, nie tak baaaaaaaardzo płynnie ale raczej wystarczającą

fs.png

Opublikowano

Pogorszyć pogorszy. Ale raczej niezauważalnie. Jak dołożysz ramu do 4gb to różnicy nie zauważysz. Ja mam podobny komputer tylko 4gb ramu i trochę lepszy procesor i przy windows 7 battlefield 3 chodzi płynnie na wysokich.

Opublikowano

Warto wgrać 7 bo xp nie jest już wspierany od 2007roku.Pogorszy trochę to dokup jeden GB(40zł) ramu i będzie jak należy.

eQUQa.png
Opublikowano

Pójdzie Ci spokojnie. Ja miałam dużo groszy komputer i W7 chodziło płynnie. Nie mówię o grach, bo tamta buda to była słabiuteńka, ale wg. mnie nie ma na razie lepszego systemu niż W7. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...