Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Spolszczenie v1.0 Beta

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2z5mybl.png

Dziś pragnę zaprezentować wam spolszczenie do gry Arctic Combat w wersji beta.

Na razie spolszczenie zawiera jedynie część obrazków i napisów jakie spotkamy w grze, jednak z czasem bd się to zmieniać - na lepsze rzecz jasna

:D

mws9ko.png

wgzrxu.png

343kpra.png

xclilf.png

2iatm5e.png

350ncwm.png

2ll11ti.png

Instrukcja instalacji zawarta jest w folderze z instalatorem

fw0l6f.png

http://adf.ly/H1ZAG

femfpw.png

https://www.virustotal.com/file/5d75ebc611135d3bc9d62f475bae40fbe9a803f93fc9b5abf3090f33f0af4d57/analysis/1357579513/

2qk87so.png

Edycja plików (obrazki, tekst itp) -

Bebson

Wykonanie Launchera (aktualizator) -

Miszczu.

2s1x4ps.png

GG - 16006255

Jako autor spolszczenia zastrzegam sobie prawo do umieszczenia linku do pobrania na adf, oraz zabraniam kopiowania, rozpowszechniania - wszelaki sposób upubliczniania spolszczenia bez mojej zgody.

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nawet spoko, ale pobierzemy zobaczymy.

Jak już pisałem na razie wersja ostro okrojona, ale w weekend jak się zepnę, to wyjdzie lepsza wersja (bd wystarczyło po prostu odpalić jeszcze raz aktualizator)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Sam to zrobiłeś? jesli tak to szacun! ;d

Niedługo pewnie zablokują (Zjebzen)

Thx :P szukałem pliku odpowiedzialnego za napisy, znalazłem to stwierdziłem że się pobawię :D

> może zablokują, może nie, na razie nic na ten temat nie wiadomo

sygnatura_old.png

Opublikowano

To wygrałeś konkurs na najlepszy poradnik ;d

miałem nadzieję na golda ale twoje cudo to jest naprawde coś wielkiego! ;d

możesz podać plik w którym znajduje się to żeby spolszczyć?

1356885104-U84203.png

Opublikowano

To wygrałeś konkurs na najlepszy poradnik ;d

miałem nadzieję na golda ale twoje cudo to jest naprawde coś wielkiego! ;d

możesz podać plik w którym znajduje się to żeby spolszczyć?

system > i tam każdy plik .gpt za coś odpowiada :D

- ten którym się głownie bawiłem i dodałem w spolszczeniu to GUIWarfareControls.gpt, ale w przyszłości trzeba będzie się pobawić resztą

w następnych aktualizacjach śledź zawartość pliku update.zip w folderze arctica to będziesz widział co doszło :P

sygnatura_old.png

Opublikowano

Dobra robota, osobiście wolę nie ryzykować żadnymi wzmiankami, ale tak czy inaczej dobra robota, pewnie przyda się niektórym osobom. ;)

Podpinam!

Wraz z coraz to nowszymi wersjami dodawaj je w pierwszym poście. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Dobra robota, osobiście wolę nie ryzykować żadnymi wzmiankami, ale tak czy inaczej dobra robota, pewnie przyda się niektórym osobom. ;)

Podpinam!

Wraz z coraz to nowszymi wersjami dodawaj je w pierwszym poście. ;)

OK, dodam jeszcze że wszelkie błędy, bugi itp proszę o zgłaszanie

na GG 16006255 lub PW forum lub poście w tym temacie lub ^^ na oficjalnej stronie projektu :D

// w sumie to też dodam w pierwszym poscie

sygnatura_old.png

Opublikowano

Wole tego nie wrzucać bo nie chce reinstalala jak mi sie coś spiprzy ;x ale ss wydają sie być spoko jak narazie to wygląda jak mocno okrojona betka xD mam nadzieje że to trochę podrasujesz

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Wole tego nie wrzucać bo nie chce reinstalala jak mi sie coś spiprzy ;x ale ss wydają sie być spoko jak narazie to wygląda jak mocno okrojona betka xD mam nadzieje że to trochę podrasujesz

wiadomo że trzeba będzie podrasować :D

Co do tego że nie chcesz robić reinstala, to częściowo się zgodzę. Może być tak że patch od webzena bd kolidował ze zedytowanymi plikami i będę musiał przerobić minimalnie program - bd drugi, który po odpaleniu bd przywracał stare pliki i dopiero będzie się robiło patch'a, ale to się wszystko okaże. Beta to beta, wiadomo że na razie to głównie chodzi o testy, ale mam nadzieje, że jakoś to pójdzie :P

sygnatura_old.png

Opublikowano

Gratki ^^

To jak zmieniamy log in na polski :) ???

ten button lepiej by było zrobić od poczatku niż przerabiać tamten, bo to chuj*wo wygląda, z resztą potem dodam może temat, że średnio ma sens kontynuacja tego :>

sygnatura_old.png

Opublikowano

Znaczy jeżeli masz jakiś pomysł dotyczący tego to napisz na GG/PW moge zrobić 4 nowe (bo tyle ich jest) :)))

Opublikowano

Znaczy jeżeli masz jakiś pomysł dotyczący tego to napisz na GG/PW moge zrobić 4 nowe (bo tyle ich jest) :)))

wiem że 4, bo robiłem ten przerabiałem przycisk rozpocznij :D

sygnatura_old.png

Opublikowano

wiem że 4, bo robiłem ten przerabiałem przycisk rozpocznij

:D

Ale i tak czy owak GZ, ponieważ ja rozpocząłem sobie spolszczenie, nie dwałem go na MPC, a wy daliście - w dodatku swoje ^^

Opublikowano

Ale i tak czy owak GZ, ponieważ ja rozpocząłem sobie spolszczenie, nie dwałem go na MPC, a wy daliście - w dodatku swoje ^^

z nudów wyszło

/thx

> lol jaką składnie zdania dowaliłem w poprzednim poście

// w wekkend może lekką aktualizację zrobię, ale projekt wkrótce straci swój sens ;c - więcej info o tym wkrótce

sygnatura_old.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

;c jakaś stara cofka, albo komuś się nie spodobał post, ale dodaje ponownie :

Projekt został zawieszony ze względu na informację od webzena w której zostałem poinformowany,
że dostępne będą różne wersje językowe m.in polski, dlatego kontynuacja mojego spolszczenia nie ma sensu.

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...