Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fb PL POMOC

GryzlokPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z gory przepraszam za moje pytanie. Napewno jest tego multi na forum jednak jestem nie obyty.

Szukam FishBota dzialajacego na PL-u na windows 7 64 bit badz windows xp 32 bit (posiadam oba) przy uzywaniu ktorego szansa zarobienia bana bedzie minimalna badz nie bedzie jej calkowicie.

Znalazlem oto takiego : http://www.mpcforum.pl/topic/663624-dl-fishbot-w-pythonie-by-darealfreak-v13/

Prosze by mi ktos powiedzial jakie jest zagrozenie banem przy np. tym hacku, czy sa moze inne, mniej ryzykowne.

Pozdrawiam

Opublikowano

Więc, ryzyko jest takie że admin do ciebie napisze jak cię nie będzie a ty mu nie odpisesz i BAN albo logi...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Dziekuje Panowie za odpowiedz. Chcialbym jeszcze wiedziec czy np. gdy wlasnie nie odpisze adminowi dostane bana na konto ktore uzywalo hacka czy na wszystkie na ktore logowalem z mojego komputera ?

Pamietam gdy jeszcze interesowalem sie czitowaniem bylo cos takiego jak omijanie Hs bo wysyla logi itp czy dalej jest to potrzebne ?

Opublikowano

Dostaniesz bana na wszystkie konta powiązane e-mailem. Jeśli chodzi o logi - powinno się je blokować lecz na razie jedyna blokada HS'a jest w KamerModzie.

Opublikowano

Chcialbym wiedziec czy np. jest jakas mozliwosc ze dostane bana za konto ktore jest nie powiazane e-mailem, nickiem itp (poprostu niczym) tylko tym ze bylo logowane z tego samego komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...