Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Jarvan vs. Gangplank

hajt ;x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam 4k IP. Ostatnio grałem sobie GP i grało mi się bardzo fajnie. Ale Jarvan wydaje mi się też dobry, chodzi mi o kille, ma dość dobre skille i wgl. I tu moje pytanie kupić GP po rotacji czy dozbierać na jarvana? Proszę o + i -.

Opublikowano

GP -

Duże kryty

Mocne dmg z krytem [Q]

Mocniejsze dmg w lub e

Dobra farma

Ulti przydaje się w TFach

minusy -

moim zdaniem nie jest pro w TFach.

2ufgk6u.png

Opublikowano

ja bym brał Jarvana. łatwiejszą ma farmę niż GP, dobry system escape ( gp wgl nie ma ), podrzut AoE, slow+tarcza, która ratuje dupe czasami. ulti ma tak samo przydatne jak GP. plus jarvanem możesz na lajcie ogarniać solo topa oraz iść na jungle, bo to też łatwizna. minusami jest manożerność i to, że większość ma flasha co pozwala wyjsc przeciwnikom z ulti.

Opublikowano

Gp na rankedy to gowno jakich malo,co on Ci zrobi w mid lane oprocz puszczenia ulti?Dednie i tyle.

Bierz jarvana

+Duzy dmg z passywki

+Slow

+Tarcza

+Predkosc as i armor dla kazdego w teamie

+Ulti i q aoe(ulti zamyka enemy team w kole zadajac przy tym dmg wybranej osobie)

+podrzut z e i q

sstwc.jpg

Opublikowano

Ok, dzięki za podpowiedzi. Jeszcze tylko pytanko. Gram na nowym koncie i mam 12lv i 4,8k IP. Champy, które posiadam to Kata i KhaZix. I mam dylemat czy zostawić sobie Ip na runy czy kupić Vayne. A może jeszcze kogoś innego. Proszę o propozycje.

Opublikowano

runy kupujesz od 20lv zazwyczaj

Jarvan :

+ Q+E przyciągniecie i podrzut przeciwnika

+ Doskok z ulta + dobre DO TF

+Slow z W i tarcza

+ niezłe gangi

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Ok, dzięki za podpowiedzi. Jeszcze tylko pytanko. Gram na nowym koncie i mam 12lv i 4,8k IP. Champy, które posiadam to Kata i KhaZix. I mam dylemat czy zostawić sobie Ip na runy czy kupić Vayne. A może jeszcze kogoś innego. Proszę o propozycje.

Kupuj vayne,przeciez musisz kims grac,runy zacznij tak naprawde przed graniem rankedow ew. jak chcesz to od 20lv

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...