Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ReaktyWacja BananaCraft ! już dzisiaj lub Jutro ! @!@!@!@!@!

SilverHTG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chce wam powiedzieć iż, BananaCraft zostanie reaktywowany już Dzisiaj albo jutro nie będzie to serwer survival bedzie to serwer z działkami jako iż, byliście niegrzeczni rozwalaliście mape itp. poymślicie sobie pewnie o co kaman ? temat tworze po to bo szukam chętnych którzy pomogą ogarnąć serwer dlatego ,że chce serwer zrobić już dzisiaj albo jutro a to nie jest tak hop wgrać pluginy ogarnąć działki itp. Więc w sprawie kontaktu zapraszać mnie na skype : Silverek13 będe dostępny codziennie od 16 do 19 oczywiście chętni do pomocy ludzie dostaną moderatora lub budowniczego Albo nową range Działkowy ;d wszystko nadejdzie.Do przypomnienia ip ale raczej będzie WL albo nie nie będe podawać podam wam w temacie prezentującym serwer :) to wszystko mam nadzieje ,że wam się spodoba nowy BananaCraft i myślę ,że was tym razem nie zawiodę i obiecuje ,że serwer nie padnie w 2 miesiące a jak nie będę chciał to oddam serwer w łapy godne uznania.To wszystko.

szybko chociaż jeden pomocnik.

Opublikowano

oo a jednak dobra dla tych co nie mają skype piszcie na gg : 45881222

dobra jescze coś mam takie pytanie wolicie serwer RPG z działkami czy survival Z frakcjami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...