Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HACKI?

soutek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Jeśli załóżmy kiedyś używałem hacków przez krótki okres czasu lub kupiłem konto które było używane na hackach i jeśli teraz gram uczciwie i nie mam nielegalnego oprogramowania to mogę dostać bana za tak zwaną 'przeszłość' mojego konta. Chodzi mi o to czy team lub GF może sprawdzić to logach, nie wiem ? Niech się wypowiedzą osoby, która się znają ;] Pozdrawiam. Za pomoc like.

/gif

Gość PoweRade™
Opublikowano

Bardzo rzadko sprawdzają logi, chyba że ktoś cie poda lub coś podejrzewają. Jeżeli nie uzywasz teraz to powinno być ok :)

Opublikowano

Jeśli to były dawno, to nie dostaniesz bana. Za logi szansa zerowana na bana a gracze mają 2 tygodnie na danie dowodów - po tym czasie dowód jest nieważny.

2nsj.jpg

Gość                
Opublikowano

Zależy czy GM cie kiedyś złapał, bo mnie np. złapał juz grubo ponad 4 razy i napisał że teraz bd patrzył na moje IP.

Wątpię żebyś dostał bana.

Opublikowano

Oni, mają 2 tygodnie żeby ci dać bana... Jeżeli, nie dostałeś go odrazu to raczej już nie dostaniesz, poczekaj te 2 tygodnie a jeżeli przez ten czas nie dostaniesz bana to możesz czuć się już bezpiecznie.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Nie, nie pownni ci dac bana za takie cos bo im sie NIE CHCE sprawdzac logow... :)

Opublikowano

Możesz dostać bana ale prawdopodobieństwo jest małe.

Np. gdy ktoś zgłosi cię do supportu, to oni mogą od tak sprawdzić logi i jak wykryją ,,przeszłość" to bana możesz dostać :>.

Graj uczciwie nie wyzywaj nikogo i będzie dobrze xD.

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...