Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer Skyblock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić serwer dedykowany i chyba będzie to serwer Skyblock jeszcze nie jestem pewien ale chce Was spytać czy to ma być serwer Survival itd więc odpowiedzcie w ankiecie jaki to ma być

Jak skyblock czy survival czy kazdy inny to moglbys podac mi pluginy ? Będe bardzo wdzięczny

Oczywiście leci LAJK

Pomogłem daj LIke :)

Opublikowano

Ja kończę robić skyblock. Jedna mapa ze spawnem, parkourami, areną etc. Wgraj tam plugin na spleef, paintball, buttonwarps, podstawowe plugi typu worldguard i jakieś plugi na fun.

Opublikowano

@Up szybszy ale o kilka sekund :) "Gówniackie" wytłumaczenie: Bo tak, Bo miałem wiecej do napisania :)

Polecam SkyBlock

Polecam hosting:

ycraft.pl

Podstawowe pluginy do SkyBlocka:

WorldEdit/WorldGuard - Edycja świata podstawowe pluginy do edycji mapy i robienia działek, które są potrzebne do następnego pluginu.

SkyIsland/Multivers-Core/[Nazwa Generatora Nie pamiętam]/WorldGuard - Pluginy żeby zrobić wyspę i ocewiście na nią nadać cuboida [obronę]

Essentials/EssentialsSpawn - Dość też podstawowe pluginy jest ten plugin na każdym w miarę lepszym serwerze. Bez niego ani rusz.

PermissionsEx lub PermissionsBukkit - Pluginy na rangi polecam Ci permissionsEx ale jest też wiele innych tego typu pluginów

NamesTags/SparkTrail itp. - To już są totalne zabawki, które urozmaicają serwer.

SurvivalGames/MobArena/SpleefArena itp. - To też są takie pluginy do zabawy lecz można na nich wiele ładnych godzin spełnić.

Opublikowano

O tak, SkyBlock lubię. Do tego jakieś ciekawe eventy typu Spleef, SurvivalGames dla urozmaicenia rozgrywaki i super serwer. ;)

=========================================================================

futu_zmniejszacz-pl_240557.jpg=========================================================================

Opublikowano

Polecam plugin od skyblocka:

http://dev.bukkit.org/server-mods/ultimate-skyblock/files/14-ultimate-skyblock-v-0-9-9c/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...