Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Komenda /expd ;c

xMrJakubeQx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pewien problem z komendą /expd :>

A więc .. w czym tkwi problem :c Odpaliłem moda , all pieknie , ale jest jedno ale .. :c Ustawiłem /expd na 1 % i nie oddawało mi expa :(

Ale to jeszcze nic .. potem zerknąłem który lvl gildii a to 20 lvl już : ) za 1 spot się wbił 20 lvl :D

O co chodzi ? :D Wczoraj było all okej , nic nie ruszałem w pliczkach

Opublikowano

jak gildia ma 20 lvl to nie mozna dalej wplacac expa musisz dojsc do innej ktora ma ponizej 20 lub zalozyc swoja

Zrozum , że ubijam 1 spota i już 20 lvl gildii ;3

Gość PoweRade™
Opublikowano

Spróbuj założyć nową i dać 2% a nie jak w twoim przypadku 1%.

Gość PoweRade™
Opublikowano

Spróbuj od nowa zainstalować moda.

Opublikowano

Widocznie mają zmienioną wartość doświadczenia na next lv gildii.Pewnie to Celowe żeby ludzie nie używali bota

Wiesz .. zobaczyłem , że na 13 lvl mam ustawione na 1 % a nie oddaje na 13 . 33 % , 23.33 % itd ;>

Opublikowano

Wiesz .. zobaczyłem , że na 13 lvl mam ustawione na 1 % a nie oddaje na 13 . 33 % , 23.33 % itd ;>

Ten bot ma zawsze opóźnienia

Opublikowano

Chłopie, tłumaczą Ci, że zmienili wymaganą ilość doświadczenia do awansu poziomu gildii, więc zmiana expdonatora nic Ci nie da. CHYBA jest to jedyny istniejący.

Sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...