Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Taski, taski jakie taski ?

Dzonzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem

Jutro z samego rana idę wpłacić kase na pacca. Mam teraz prawie 17 lvl, gram palkiem. Skille pewnie do jutro bd 75/61. Eq dobre bo demonka, b legi, c helmet, pal armor i kupie bohy. Na początek zamierzam robić taski. Ale jakie ? Jedyne jakie wiem, że będę robił to na tarantule 3x, kiedyś bym je cisnął aż do 50 lvla ;/. To jest tylko 6 pkt. Za bossa coś dostaje ? kiedyś chyba 1 pkt był, a teraz ?

Interesuje mnie też task na mamuty, Carniphile i kamienne golemy to te taski są za 3 pkt. Ale długo sie je robi ? Z Carniphili może być konkretny loot, ale podobno strasznie długo task trwa, bo mało ich jest i na dużej przestrzeni. Te dwa pozostałe szybko zrobie ? Podajcie jakąś liczbe i gdzie najlepiej je robić.

Jakie taskie jeszcze polecacie do 50 lvl ? Mogą być bez bossa, ale aby szybko je zrobić, zebrać 20 pkt i dostawać te specjalne iteamy na bossy. Jak bd miał już tego iteama to mogę zabić bossa z tych co są dostępne do 50 lvl ? Czy np. jak wbije 120 lvl to bd mógł go wykorzystać np. na demodrasa albo coś jeszcze innego ?

Opublikowano

Bioj tarantule ,stone golemy i mamuty ,reszte olac.

Wtedy szybko yala alchemist ,dara d lair dobiejsz 50 , i wtedy m raty , m tigery :)

Stone golemy najlepiej bic na farmien tam za tp.

Opublikowano

yhh.Na początku możesz dobić 20 ptk więc ja polecam ci najpierw.

- Tarantule 6ptk

- Carniphiliie się długo robi ale jeżeli chcesz to masz 9

- potem masz Stone golemy też 9 więc ok 20 ci wyjdzie :)

na 50 masz lepsze taski za 50 zaczynasz na mutated ratach robisz

3x masz 6 ptk i mutatet tigery pod areną też masz 9.

Potem masz Lancer Beetle i Wailing Widow i z tego masz 15

Potem na 70 Acienty (ZAJEBISTY DROP ja miałem na sorku 100 cc z tego taska) i kiler kaimany :)

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Da się 3 taski wziąć u jednego typa ? Myślę nad wzięciem na raz tarantul, carniphili i małp i chodzić zakolami. Mało ludzi na serwie i mały resp ;/

Od którego mogę spokojnie bić małpy na banucie na tym zerowym poziomie ?

Opublikowano

Da się 3 taski wziąć u jednego typa ? Myślę nad wzięciem na raz tarantul, carniphili i małp i chodzić zakolami. Mało ludzi na serwie i mały resp ;/

Od którego mogę spokojnie bić małpy na banucie na tym zerowym poziomie ?

Tak mozna robic trzy taski naraz.

Banuta na poziomie zerowym to mysle ze 25-30 lvl starczy , ale ze spearami i tarcza ,bo z kusyz , luku lipa.

Opublikowano

Jak wpisze w Game Codes kod pacca na 90 dni to on się od razu aktywuje czy będzie widoczny na koncie i bd go mógł aktywować kiedy bede chciał ?

Opublikowano

Jak wpisze w Game Codes kod pacca na 90 dni to on się od razu aktywuje czy będzie widoczny na koncie i bd go mógł aktywować kiedy bede chciał ?

Kiedys sie aktywowalo kiedy sie chcialo ,teraz naprawde niewiem jak jest ,i zeby cie nei sklamac.

AL wydaje mi sie ze na 99% nadal tak jest.

Opublikowano

Ja tłukłem do 40pkt tarantule, skończyłem bodajże z 45 levelem i ładną sumką na koncie. Szybko łatwo i przyjemnie.

Wiec robiles to bardzo dawno temu ,poniewaz teraz kazdy task do 130lvla mozna robic maksymalnei 3x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...