Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zakup Fundsów

bartek9505

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam problem z zakupem fundsów.

Chcę dokonać płatności visą i tu jest problem. Po złożeniu zamówinie wyskakuje komunikat: Podczas przetwarzania Twojego żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.

Proszę was o pomoc.

Opublikowano

Cześć

Mam problem z zakupem fundsów.

Chcę dokonać płatności visą i tu jest problem. Po złożeniu zamówinie wyskakuje komunikat: Podczas przetwarzania Twojego żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.

Proszę was o pomoc.

Ostatnio miałem taki błąd przez jakieś 6 godzin a później się udało kupić. Poczekaj do ok 22 i spróbuj.

Opublikowano

Ostatnio miałem taki błąd przez jakieś 6 godzin a później się udało kupić. Poczekaj do ok 22 i spróbuj.

Dobra poczekam. A własnie bo to będzie mój pierwszy przelew przez Visa, jak mam to zrobić skoro dodałem konto visa na stronie ea. Mogę wybrać stałe metody płatności, czyli to automatycznie z mojego konta pobierze pieniążki za fundsy?

Opublikowano

Dobra, jak na razie czekam bo nadal mam ten problem.

@

Może być to spowodowane również, że karta jest zarejestrowana w Dani ( na wuja, nie mam dostępu do swojej).

Czyżby dlatego? Ea ma jakieś blokady czy jak? Mam w opcjach swojego konta ustawione również Danie.

Wiem, że wuj raczej sam nie zakupi mi fundsów, bo za bardzo nie ogarnia internetu a ja raczej nie wyjadę, aby zakupić sobie fundsy:P

Opublikowano

@:

Mam nowy problem.

Youve experienced error code NU2001. This means there was either a problem processing your billing information or the transaction. If you continue to see this error please contact EA Help via the game-specific HELP link for assistance.

Opublikowano

If you encounter this error code you have to contact EA billing support advisors at help.ea.com and ask for a unlock.

a8ac30e6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...