Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]LG Optimus L7 vs Sony Xperia U

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który z tych telefoników lepszy ? :) Porównywałem oby dwa i zdecydowałem się na Sony Xperie U, czy to dobry wybór ?

Ps. Pytam sie o te 2 tel. prosze nie wypisywać innych.

Opublikowano

Oba te telefony są naprawdę do siebie podobne jeżeli chodzi o podzespoły. Xperia U ma tylko troszkę lepszą rozdzielczość i mniejszy ekran (3,5 cala). LG to taki typowy, duży prostokąt, ale dobrze się na nim gra i ogląda. Xperia U jest dość ciekawa jeżeli chodzi o wygląd, ale też jest dużo mniejsza i właśnie przez to ja bym wzięła L7 (lubię duuuże telefony). :P

Opublikowano

Ja osobiście jestem użytkownikiem L7 i bardzo go sobie chwilę, duży wyrażny ekran, bardzo cienki i poręczny, stabilny android 4.0 + prawdopodonie możliwość jego aktulanizaji, brak przycięć, świetnie ogląda się filmy oraz na duży plus jest bateria Sio+, która mi wytrzymuje 2 dni intensywnego użytkowania, ciągle internet, muzyka, gry itd... Bardzo polecam ten telefon.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...