Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Syndra

blacha212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Mam do was pytanie, czy w S3 opłaca się grać Syndra ? Mam ją na PBE trochę ćwiczyłem i szło mi ją w miarę dobrze. Zamierzam ją kupić gdy na PBE ją ogarnę. Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Na rankedach dobrze mi się nią gra ... to już zależy od ciebie ... syndra jest małym papierkiem ... No Jeżeli na prawdę dobrze nią już grasz to sobie kup ;p

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Jak umiesz grać i chcesz to kup. Nie ma czegoś takiego "czy mi się opłaca". Nawet powszechnie uważanymi za słabszych championami można grać jeśli ich ogarniasz. No i przede wszystkim chodzi o to, żeby się dobrze bawić :D

userbar.png
Opublikowano

Sam ją posiadam i powiem tak :

Na początku może być ciężko, ale za to potem będziesz ogarniał prawie każdego. Sama w sobie nie jest ona trudna po prostu trzeba potrafić ogarnąć kuleczki.

18590.png21571.jpg

28119.png24676.png

34294.png35592.png

35208.jpg32842.png

Opublikowano

Jest najtrudniejszym champem w lolu(wedlug mnie)a przy tym slaba porownujac ja do np katy czy akali ktore sa latwymi champami i maja duzy dmg stad malo ja widac.Nie widze jej w dzisiejszej mecie na rankedach,tylko raz widzialem naprawde ogarnieta syndre ktora umiala grac i wykierowala mi gre,z 20syndr jakich widzialem tylko ten kolo ogarnial.

sstwc.jpg

Opublikowano

- mobilność

+harras i farma

- papierkowata troszku

-słaby zasięg ulti

- trudna do ogarnięcia [ na forum lola piszą ,że do tej pory to jedna z najtrudniejszych postaci do ogarnięcia ]

+ / - zamiast prowokować odpycha wrogów i nie atakują tak na luzie jest to nie raz + a nie raz -

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Gość ArronBaDo
Opublikowano

Ludzie nie umia przeciw niej grać, jak najbardziej opłaca się, poza tym kto ci broni ?

Nie jest narzucone, by grac jakimiś konkretnymi postaciami, to że każdy pickuje OP postacie nie znaczy, że ty też musisz.

Jak się dobrze bawisz Syndrą i dobrze ci nią idzie to śmiało - kupuj, nie będziesz żałować skoro postać ci się podoba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...