Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Warrock Win 8

s1wy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko .. Otoz mam problem ze win 8 i warrockiem . Czy jest jakis sposob na to By warrock Dzialal ?? :) + 5

s1wy92r.gif
Opublikowano

Tez posiadam ten problem ;/ Po kliknieciu Game start nic sie nie dzieje. Nie wyskakuje mi zaden blad czy cos w tym stylu..

Opublikowano

Na pewno kiedyś będzie działał. Z czasem coraz więcej ludzi będzie się przesiadało na ten system. Wiec w końcu muszą coś zrobić, straciliby za dużo graczy.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Aktualnie Windows 8 nie obsługuje WarRocka, jak i jego prywatnych serverów.

Kiedy rozwiąże się ten problem?

Tego nie wiadomo, ale wiadomo, że kiedyś na pewno xD

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Aktualnie Windows 8 nie obsługuje WarRocka, jak i jego prywatnych serverów.

Kiedy rozwiąże się ten problem?

Tego nie wiadomo, ale wiadomo, że kiedyś na pewno xD

nie pisz glupot mam win 8 i normalnie gram na infinity :) jak chcesz moge ci przez team viever pokazac jbc pisz gg :)

Opublikowano

nie pisz glupot mam win 8 i normalnie gram na infinity :) jak chcesz moge ci przez team viever pokazac jbc pisz gg :)

Mowa o globalu raczej :)

Z tego co słyszałem na Win8 nie działają właśnie takie gry jak War Rock jak i nawet niby Minecraft :/

Jest to wina microsoftu jak i wydawców gier , muszą coś zrobić aby było to kompatybilne :)

Warrock --> Microsoft Microsoft --> Warrock :) Itd. !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mowa o globalu raczej :)

Z tego co słyszałem na Win8 nie działają właśnie takie gry jak War Rock jak i nawet niby Minecraft :/

Jest to wina microsoftu jak i wydawców gier , muszą coś zrobić aby było to kompatybilne :)

Warrock --> Microsoft Microsoft --> Warrock :) Itd. !

global roznie mi dziala zeby musialem ustawic aby otwieral w zgodnosci win 7 i pobralem net framework 3.5 i dziala jakos nieraz trzeba z 5x otworzyc no ale zawsze cos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...