Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wycena konta.

ZnowuSzczelam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko odrazu z góry prosze moderatora o nie usuwanie tematu poniewaz ja nie handluje ani nie wymieniam lecz wyceniam . :)

Szturmowiec 12 lvl bronie l85a2, scar-l, aek, an abakan, m4a1, pistolet rex, xm8, spas 12

+ najlepsze dodatki jakie moga byc. :3! jest ich naprawde duzo jakby ktos chcial pomieszac

glownie sa to dodatki z zestawow tych z m4 i xm8 czyli najlepsze ! :D

2 postac snajper lvl 9 bronie l96a1, sks, scatergun, m95

3 postac inzynier 11 lvl prawie 12 bron mp5 najlepsze dodatki (te z zestawu w tym zestawie jest kolba celnosc +3 jednak ja dokupilem kolbe +4)

+ rozne ubranka etc celownik holograficzny i luneta M145 ! :)

pozdrawiam

[align=center]ffabd687f8116269bab01bec17e6a639437bff02.png[/align]

Opublikowano

Siemanko odrazu z góry prosze moderatora o nie usuwanie tematu poniewaz ja nie handluje ani nie wymieniam lecz wyceniam . :)

Szturmowiec 12 lvl bronie l85a2, scar-l, aek, an abakan, m4a1, pistolet rex, xm8, spas 12

+ najlepsze dodatki jakie moga byc. :3! jest ich naprawde duzo jakby ktos chcial pomieszac

glownie sa to dodatki z zestawow tych z m4 i xm8 czyli najlepsze ! :D

2 postac snajper lvl 9 bronie l96a1, sks, scatergun, m95

3 postac inzynier 11 lvl prawie 12 bron mp5 najlepsze dodatki (te z zestawu w tym zestawie jest kolba celnosc +3 jednak ja dokupilem kolbe +4)

+ rozne ubranka etc celownik holograficzny i luneta M145 ! :)

pozdrawiam

Nie sprzedawaj szkoda twojego czasu poświęconego tej grze, graj dalej.

Opublikowano

Nikt tego nie kupi, pewnie wydałeś ponad 100zł, a może za 15 będzie ktoś chciał xD

Dokładnie nie licz na jakieś nie wiadomo jakie sumy, jak ktoś da 30, 35 zł to będzie dobrze.

Opublikowano

10-30zł... zawsze znajdzie się ktoś kto zaczyna gre i chce kupić dobre konto :)

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...