Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Poszukuję telefonu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Poszukuję telefonu w cenie max 700 zł. Interesuje mnie telefon, który będzie miał dobry aparat, będzie z androidem i przede wszystkim będzie miał duży wyświetlacz, dotykowy ekran. Piękny nie musi być. :P

Co polecicie? Prosiłabym o linki.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Osobście miałem już 2 LG z dotykowym ekranem i oba miały problem z ekranem tj. musiałem mocniej przycinąć, żeby np. przycisnąć jakąś literę, link w necie itp. Nie miałem tego modelu, dlatego nie mogę Ci go odradzić. Takie wnętrzności, za taką cenę to całkiem dobry wybór.

1360325468-U541599.png

Opublikowano

LG Swift 3D

http://allegro.pl/lg-p920-od-loombard-pl-i2927354991.html

Świetny telefonik polecam, zdjęcia robi wykurwiste

Opublikowano

Nokia 3310 ewentualnie ten lg l5 mam troche starsza wersje , ale z ta też miałem do czynienia .

(ps , bierz nokie , chcesz to ci na pw wysle recejzne >.<)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Bierz L7. Za 700 zł spokojnie kupisz, a L5 to badziew. Ma zbyt małą rozdzielczość do swojego dużego ekranu i straszne piksele są (mówię z doświadczenia). A L7 to już naprawdę porządny model. ;) Oprócz tego - jeżeli gustujesz w używkach to może znajdziesz jakieś s2 za 700. ;> Ah no i ja od siebie polecam HD2. :) Jak dla mnie najlepszy smartphone ze średniej półki. ;)

Opublikowano

Nokia 500 - niby nie ma Androida, ale ma znakomity aparat i dość duży ekran (nie szeroki, co według mnie jest plusem).

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Bierz L7. Za 700 zł spokojnie kupisz, a L5 to badziew. Ma zbyt małą rozdzielczość do swojego dużego ekranu i straszne piksele są (mówię z doświadczenia). A L7 to już naprawdę porządny model. ;) Oprócz tego - jeżeli gustujesz w używkach to może znajdziesz jakieś s2 za 700. ;> Ah no i ja od siebie polecam HD2. :) Jak dla mnie najlepszy smartphone ze średniej półki. ;)

L7 spokojnie nówke można kupić za 550 zł, prosto z salonu.

Opublikowano

Panasonic dobry lekki przenośny telefon tylko na kabel nie trzeba go doładowywać i dzwonisz kiedy chcesz jedyny minus to taki, że nie ma opcji SMS .. :/

Opublikowano

Polecam piękną nokię, cegiełka, nówka sztuka - aparat zawsze można sobie domalować.

Btw - Modele HTC. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Chyba was poje.. z polecaniem L5 do 700zł :D

Jeśli w grę wchodzą używki to szukaj: HTC Sensation > Xperia P > SGS Advance z naciskiem na HTC, który ma świetne wsparcie ze strony deweloperów za czym idą w pełni stabilne i prawie już doprowadzone do perfekcji custom romy, nie najgorszy aparat i przyzwoity czytelny ekran z bdb. jak na te wymiary rozdzielczością qHD ( 540x960 ).

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...