Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlackPad

Pytanko   

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? ten serwer ?

• Tak
      1
    • Nie
      0
    • Mo?e by?
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie ! Mam dzisiaj do zaoferowania serwer skyblock , StellGun

Adres ip : s11.mineserv.eu:9089

Liczba slotów : 20 ( planujemy dodać więcej

Typ serwera : Surivival

Premium : Mile widziane, ale nie konieczne

Administracja :

Admin BlackPad

Moderator Toshek

Pluginy :Automessage, World Edit, Autchme, PermissionsEX, AutoSaveWorld, WorldGuard, Essentials, Factions, Surivival games i kilka innych mniej istotnych. Wgrywamy pluginy na życzenie graczy

Płatne funkcje : Vip smart = 7.38 zł sms daje : 15 diamentów, 10000$, /kit vip, oraz 40lvl expa

Vip Extra = 11.07 zł sms daje : 40 diamentów, 20000$, 85lvl expa , /kit vip, kolorki na chacie

Nasz serwer jest w 100% otwarty na opinie graczy. Co sobotę organizujemy ciekawe zabawy ( eventy ) z nagrodami . Mam nadzieję że gra na naszym serwerze będzie nadzwyczaj przyjemna :D. Dbamy o dobrą atmosferę na serwerze. Więc wejdź na serwer i stwórz swoją wyspę solo lub z przyjaciółmi. Cieszymy się z każdego nowego gracza :D

ssy z serwera :

post-558224-0-26790900-1357571501_thumb.png

spawn

post-558224-0-29247000-1357571525_thumb.png

arena pvp

post-558224-0-27541200-1357571667_thumb.png

sklepik z itemkami :)

Opublikowano

Godny uwagi i ciekawy serwer :) Zapraszam do wspólnej gry . Do adminów wgrajcie plugin Surivival Games będzie jeszcze milej na serwerze. Pozdrawiam :D. 9/10 Ale jak wgracie plugin 10/10 :). Polecam, jeden z lepszych serwerów na których grałem .

Opublikowano

Uwaga ! W związku z małym zainteresowaniem serwerem postanowiłem zmienić tryb na skyblock Mam nadzieję że ten tryb bardziej spodoba się wam niż nudny surivival . :D

Mam pytanko do administracji a mianowicie : Jest możliwość zmiany nazwy tematu ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...