Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Nowa karta graficzna .

M4jKeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdź w Menedżer Urządzeń -> Karty graficzne -> Aktualizuj oprogramowanie sterownika.

Jak to zrobisz, zresetuj kompa i zobacz wynik.

Opublikowano

To już robiłem przed waszą pomocą. Mi się wydaję że muszę zrobić reinstall. Na razie dzięki za pomoc , odezwę się jak już zrobię reinstall.

Opublikowano

Hmm kiedyś też to miałem ale jak zmieniłem staerowniki od grafiki (aktualizowałem) to problem znikał weź zminimalizuj i zmaksymilizuj Ca będzie ok wszystko.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Teraz przeczytałem że to jest wina sterowników do karty graficznej :))) Sam już nie wiem co mam ściągnąć pomoże ktoś ??

Opublikowano

ja kiedys chcialem sobie polepszyc grafike to wgralem sktualizacje to karty graficznej i nie szla mi gra a jak usunolem aktualizacje to znowu dzialaly moze usun stare i wgraj inne

Opublikowano

Mam problem :) Po zainstalowaniu jakiekolwiek sterowników do tej karty graficznej z oficjalnej strony nvidia robię reset i rozdzielczość zostaje ustawiona do 800x600 i jakosc kolorów 4 bit :) Problem polega na tym że nie mogę tego zmienić :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...