Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Chat klanowy

MaroSLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam taki problem np. jestem w klanie, noi nikogo nie ma to ide sb pograć na jakiś room, po chwili ktoś pisze noi ja jak gram daje enter wciskam f3 czyli CLAN CHAT pisze coś daje enter i nic, a jak jestem looby czyli wszukam roomu to pisze normalnie, wiecie co jest nie tak?

post-456422-0-11141800-1357571110_thumb.jpg

post-456422-0-95719200-1357571120_thumb.jpg

Opublikowano

nie mozna pisac w clanie a nawet jak bylo mozna to tez nie pisali bo nie bylo mozna kiedys bylo mozna w grze poprzez jakis znak nie wiem np : !siema "

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Aktualnie można pisać na czacie klanowym tylko na lobby oraz na czacie, który dostępny jest w zakładce "My Clan". Przypuszczam, że pisanie w grze za pomocą F3 będzie wkrótce możliwe. Miejmy nadzieje, że NX postara się szybko dorzucić tą opcję oraz jak i wlicząjace się statystyki Clan Warów :)

Opublikowano

Jak nie mozna? Mozna tylko ,ze ty tego nie widzisz,inni widza.

Jak ja pisze to sa normalne odpowiedzi na to co pisze.Moze tak ma byc? Tylko czasami jest bug ,ze inni gracze nie widza,ale rzadko.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Pragnę zaznaczyć, że to jest chyba beta tego systemu klanowego. Według mojego uznania to nie może być pełna jego odsłona. 0 rang w klanie, nie naliczanie statystyk itp.

Najelpszym clan systemem był OPS. Rangi, opsy... Aż mi się łezka w oku kręci ...

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Pragnę zaznaczyć, że to jest chyba beta tego systemu klanowego. Według mojego uznania to nie może być pełna jego odsłona. 0 rang w klanie, nie naliczanie statystyk itp.

Najelpszym clan systemem był OPS. Rangi, opsy... Aż mi się łezka w oku kręci ...

Dokładnie tak jak UP.

Jest to jeszcze faza BETA.

A co do k2 network <3 to brakuje mi tego. Tam to się fajnie grało. Chciałoby się jeszcze pograć, tak ja za czasów k2 <3

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...