Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bug na e-mail

mydło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy posiada ktos może dzialajacy bug na e-mail jestem gotów nawet za niego zapłacić. Szukam buga dlatego ze pewna osoba mi gwizdla konto ale ja je mam zapisane na pewnej stronce i chcem je odzyskac spowrotem

Prosze pisac na priva

CO JE GRANE ?

Opublikowano

Nie ma żadnych działąjących bugów na email a jeśli jest to na ruskim UG i nikt Ci go nie da.

//Zakaz handlu na MPC.

Opublikowano

Nie ma żadnych działąjących bugów na email a jeśli jest to na ruskim UG i nikt Ci go nie da.

//Zakaz handlu na MPC.

A załoz sie ze jest ;) .. i nawet na tym forum, zaraz moge tu wstawic jak ci sie cos nie podoba ;)

I on raz działa raz nie ;)

to ja samios2 ;)

Opublikowano

@up

Kto jak kto.. ale Ty napewno go nie masz ...

Jak modek wspomniał.. pewnie siedzi w Ruskim ug.. i zapewne jeszcze troche tam posiedzi.

Opublikowano

@up

Kto jak kto.. ale Ty napewno go nie masz ...

Jak modek wspomniał.. pewnie siedzi w Ruskim ug.. i zapewne jeszcze troche tam posiedzi.

A moze o przelewik za 3-seteczki ze go mam :) ?

zaloz sie ;)

to ja samios2 ;)

Opublikowano

O przelewiku to możesz co najwyżej pomyśleć...

To tylko dodam, że posiadanie buga przez taką osobę ( nie ujmując Samiosowi ) to czysty fart.. reszta to bugerzy.. twórcy botów itd ..

Opublikowano

to ja samios2 ;)

Po 1. Kogo to obchodzi czy jesteś jakiś tam saimons czy nie? Bąź sobie kim chcesz, ale żebyś odpowiadał sensownie na odpowiedzi. :)

( Żeby nie było wątpliwości nie, żebym się przyczepiał ale poprostu w każdym poście to pisać, to żenująca sprawa :) Ustaw sobie na sygnie, będzie lepiej :) )

TOPIC

Bug na e-mail jest. Jest na sporo rzeczy ;)

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Po 1. Kogo to obchodzi czy jesteś jakiś tam saimons czy nie? Bąź sobie kim chcesz, ale żebyś odpowiadał sensownie na odpowiedzi. :)

TOPIC

Bug na e-mail jest. Jest na sporo rzeczy ;)

pisze to że nie jest podróbką sb bo na dwójcie dostał 100% warnów...

1.jpg

Opublikowano

moim zdaniem twórca tematu chce komuś ukraść konto i liczy że mu ktoś pomoże ale niestety każdy by chciał mieć tego buga ale nikt go prawie nie ma tak jak większość bugów o których słyszałem a nawet widziałem i nikt tego wam nie da

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

moim zdaniem twórca tematu chce komuś ukraść konto i liczy że mu ktoś pomoże ale niestety każdy by chciał mieć tego buga ale nikt go prawie nie ma tak jak większość bugów o których słyszałem a nawet widziałem i nikt tego wam nie da

Gówno a nie kradzież.

~~~~~~~~

TOPIC : Bug jest nawet na mpc , wystarczy umieć poszukać , dodatem też że u batona (?????a) można coś takiego dostać za odpowiednią sumke (Ruskje UG)

Opublikowano

Ten bug powyżej już dawno nie działa jest inny. (Wiem zaraz mnie zjada...)

Nie nie napisze go publicznie, bo boje się o wzmożone kradzieże. Chce was tylko uświadomić ze nie jesteście bezpiecznie dając komuś passy, na wszelki wypadek możecie powiązać sobie konto z FB tak ostatnio osoba uratowała sobie konto. Więc możecie tylko dywagować czy kłamie 12 postowiec (jakby to miało znaczenie).

Dziękuje Można by zamknąć temat :)

Opublikowano

Co kurwa podludzie dostaliście bug i nie umiecie go użyć >? żałosne jest to forum... (nadal działa zjeby)

Opublikowano

No to pisalem ze jest tu

Dobra macie .. , raz działa raz nie =,=

http://www.mpcforum.pl/topic/455502-tut-bug-e-mailowy/

Nie wiem mi to nie działa chyba niestety ... w tutorialu jest napisane że w 2 miejscach trzeba a ja znalazłem tylko jedno -.- może mnie ktoś naprowadzić na miejsce gdzie jest sid= ?? Bo dosid= mam

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...