Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [Jedyny w PL ogarnięty serwer RPG] [Klasy,Magia,rangi] [No-Premium] [ Konkursy ]

Hejter Natan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalariah_enderman.png

O SERWERZE OD AUTORA

Witam nasz serwer jest wyjątkowy z paru powodów jednym z nich jest to że jako jedyny chyba serwer w polsce

jest serwerem bez administracji u nas na serwerze będzie sąd i urząd oraz strażnicy , nie ma takiego czegoś u nas jak admin

U nas jedynie będzie Król który i tak nie będzie miał dostępu do gamemode, ani give .

Kolejnym powodem aby tu grać jest to że nasz serwer będzie miał od 0 Tworzoną mapę po klocku.

Specialnymi pluginami . tak nie bójcie się surowce będą ukrywane pluginem np

13 % mapy poniżej Y:20 to będzie żelazo itd.

Co jeszcze ? Będą oczywiście rangi ale to potem , questy , npc , walki ,areny , questy drużynowe itd.

nasz serwer będzie serwerem typu seggelin / Były Thandor

DANE SERWERA

IP : Podamy jak będą beta testy,

Sloty : około 100

Będzie serwer ts3

Strona : Szukamy kogoś kto zrobi dobre forum ( możemy zapłacić)

Rozgrywka.

W grze zaczniemy jako Pleb ( Lub inna jakas ranga) waszym zadaniem będzie zarobić na 1 schronienie ranga plebs będzie miała

Do zdobycia jakieś , Farmy , domki , pokoje w karczmie , lochy , inne lokacje będzie tego masa

Wszędzie na mapie będa poukrywane np ze specialnymi questami.

Będą prawdopodobnie Nacje , Gildie , Prace , I job questy (to będą trudne questy ale będą pro nagrody

aby niektóre z tych questów ukonczyć będzie wymagana grupa paru graczy żeby wgl rozpocząć .

Będą też klasy , i magia . Dodamy też nowe craftingi np krzemienne narzędzia . Zmniejszymy też

szybkoś wydobywania surowców , i np to że drewna nie będzie można z ciąc ręką jedynie toporkiem .

Rangi i inne

Jednym z zalet serwera i głównym celem będzie zdobycie jak najbardziej szanowanej rangi

Rang będzie masa będą one zrobione i zapięte na ostatni guzik , ponieważ będzie to serwer od graczy dla graczy

a nie od adminów dla kasy. nie będzie płatnych rang typu VIP ( jak już bedzie jakaś Szlachta płatna to będzie

ją można zdobyć też normalnie w grze nie chcemy aby ktoś kto ma kase był lepszy od kogoś kto jej nie ma w realu.)

Rang będzie na prawdę sporo

Troche o gildiach.

No właśnie na serwerze będą Gildie ale nie frakcje jak na wielu nic nie wartych serwerach . z tym pluginem. będą to gildie Górników , Drwali, Płatnerzy , Rzemieślników , Alchemików itd oczywiście to będzie jeden z celów zarobkowych np

Górnik aby zrobić kilof musi mieć drewno a drewno jest strzeżone przez drwali więc musi kupić zezwolenie na scinanie lub

Kupić od drwala i tak se będą ludzie np zarabiali. będzie całą masa tajnych lokacji typu jakieś świątynie grobowce dungeony z nagrodami oczywiscie .

Poszukujemy ekipe

Tak właśnie poszukujemy pomocników do stowrzenia dobrego serwera

Wymagania minimum 16 lat ( Po mutacji)

Ucziwych , inteligentych , pomysłowych osób

Kogo poszukujemy ?

- Budowniczy X(Bez ograniczeń)

-Sponsor ( Bez ograniczeń)

- Zarządców gildi i wiosek

- reklamatorów

- grafików i jednego webmastera.

PS: Jeśli ma ktoś do oddania / pożyczenia serwer 10 slotowy do testowania pluginów chętnie przyjmiemy go.

W sprawie rekrutacji pisać na skype : Natan111297 lub PW W temacie wiadomości / zaproszenia prosze napisać

[ MINECRAFT RPG]

Tylko u nas znajdziesz..

A wiec tylko na naszym serwerze znajdzieś Karawany , ( bez modów same pluginy) , nowe narzędzia krzemienne i prawdopodobnie dojdą jeszcze jakieś , gadające moby o tak .

:D oraz piwo i wódke .. !!!

Link to piwa i wódki -

Link do Gadających mobów -

UWAGA KONKURS

Uwaga od dzis ten kto do 30 stycznia najbardziej będzie się udzielał w temacie wygrywa

Koszulke z własną grafiką opłaconą prze zemnie , Gift code minecraft

Oraz Wejściówke na Alpha testy serwa.

Żeby nie było że oszukuje nagrode wyśle na PW I dam screena jak wysyłam . oraz jak wysyłam koszulke.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Czy na serwerze będzie czat "In Character"? Chodzi mi o naśladowanie życia realistycznego, imiona i nazwiska, prawdziwe rozmowy, oraz "akcje Role Play"? Powiedzmy, że są czasy średniowieczne, to by wyglądało tak, jak na przykładzie poniżej[...]:

Eddard Bareothon: Mój Panie, Wasza Miłość *rzekł, klękając na prawe kolano oddając w ten sposób wielki szacunek do Jon'a*

Jon Limpan: Ród Limpan'ów cieszy się *rzekł do Eddard'a*, iż może widzieć Ciebie w naszym domu. Wstańże, i niechaj nasze nogi dotykają podłogi mego pałacu. *odpowiedział ironicznym tonem do klękającego Eddard'a*

[...]czy może będzie cytat na dole?

seksilejdi: ale nuda w szkole

oppagangam: ta u mnie tez

seksilejdi: no widzisz chodz dasz mi drewna

oppagangam: spadaj xdddd

Jeśli pierwszy przykład, trzeba zarządzić wprowadzenie rodów, najlepiej "Białej Listy", aczkolwiek podejrzewam, iż wprowadzony zostanie drugi przykład.

Pozdrawiam, Irving a'ka Howard

Opublikowano

Czy na serwerze będzie czat "In Character"? Chodzi mi o naśladowanie życia realistycznego, imiona i nazwiska, prawdziwe rozmowy, oraz "akcje Role Play"? Powiedzmy, że są czasy średniowieczne, to by wyglądało tak, jak na przykładzie poniżej[...]:

[...]czy może będzie cytat na dole?

Jeśli pierwszy przykład, trzeba zarządzić wprowadzenie rodów, najlepiej "Białej Listy", aczkolwiek podejrzewam, iż wprowadzony zostanie drugi przykład.

Powiem tak twój pomysł jest niezły ja myślałem o tym że będzie paru ludzi od podań i na naszej stronie będzie cośw stylu rejestracji . podajesz wszystko i będzie np wybierz klase itd wpisz imię nazwisko i jak już wejdziesz na serwer będziesz miał wszystko ustawione ..

ALe twój pomysł mi się spodobał dziekuje bardzo oby tak dalej.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Powiem tak twój pomysł jest niezły ja myślałem o tym że będzie paru ludzi od podań i na naszej stronie będzie cośw stylu rejestracji . podajesz wszystko i będzie np wybierz klase itd wpisz imię nazwisko i jak już wejdziesz na serwer będziesz miał wszystko ustawione ..[...]

Jednak głównie chodzi mi o czat "In Character" jako ogólny, a nie dla kilku osób. Dla wszystkich, każdy przed wejściem na serwer musi przeczytać zasady panujące w świecie "Role Play". Później podaje swoje imię oraz nazwisko, może kiedyś założy swój ród. Każdy z nas by się stosował do takowych zasad, oraz by dobrze się bawił. Mało jest takich serwerów. Wtedy gra stanie się o wiele ciekawsza, oczywiście moim zdaniem. Chyba, że źle zrozumiałem post? Jeśli tak, to bardzo przepraszam.

ALe twój pomysł mi się spodobał dziekuje bardzo oby tak dalej.

Proszę bardzo.

Opublikowano

No no dziękuje bardzo za pomysł Irvingu Howardzie . :D może masz ochote nam pomóc przy serwerze już niedługo kupujemy serwer testowy . i zaczynamy ostrą parą.

xmMfHrm.png
Opublikowano

No no dziękuje bardzo za pomysł Irvingu Howardzie . :D może masz ochote nam pomóc przy serwerze już niedługo kupujemy serwer testowy . i zaczynamy ostrą parą.

Proszę bardzo. Z chęcią bym pomógł, aczkolwiek nie wiem w czym. Może w budowie mapy, jeśli nie jest dokończona.

Opublikowano

Brak admina - sieka na serverze, nie zagram.

Nie zpaomnij o tym żę będą Strażnicy , Sąd urzędnicy prawnicy coś w stylu Moderatorów .. a król ma komendy ban itd.

xmMfHrm.png
Opublikowano

W końcu jakiś serwer z ogarniętymi pluginami widze żę dodałeś informacje o Mobtalnikt i drinks bardzo to urozmaici gre. teraz na pewno wiem że odwiedze serwer

omx6dh6.png

Opublikowano

Nom muszę przyznać, że serwer będzie godny uwagi. A tym, że mało osób czyta nie przejmuj się :P polecam zaprezentować serwer na planetminecraft oraz na innych forach. Do tego przydało by się coś w stylu zakładania własnych wiosek, przy czym osoby zakładające musiały by płacić co jakiś czas Podatek od dochodów które przyniosło by te założone miasto, urozmaiciło by to rozgrywkę.

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Opublikowano

Nom muszę przyznać, że serwer będzie godny uwagi. A tym, że mało osób czyta nie przejmuj się :P polecam zaprezentować serwer na planetminecraft oraz na innych forach. Do tego przydało by się coś w stylu zakładania własnych wiosek, przy czym osoby zakładające musiały by płacić co jakiś czas Podatek od dochodów które przyniosło by te założone miasto, urozmaiciło by to rozgrywkę.

Oczywiśćie że to będzie . zapomniałem napisać na serwie będzie tyle systemów żę aż głowa boli. sami się będziecie gubić

dziś myślałem nad systemem ścieków.

i systemem bardzo szybkiego spadania pasku głodu to by sprawiło żę

farmerzy by zarabiali :D

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...