Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję] Wspólnik do gry

Head_Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Dawno nie zaglądałem na to forum, do czasu, kiedy przypomniałem sobie, że mogę znaleźć tu paru ciekawych ludzi do wspólnej gry w DayZ :)

Tak, sam temat, klimat i gra urzekła mnie ponad miesiąc temu i tak gram w tej chwili jako 'freelancer' ;)

Czas to zmienić, wiadomo, że raźniej i ciekawiej będzie w składzie 1+ : P

Więc szukam ludzi już trochę zapoznanych w tym temacie, żeby obyło się bez podstawowych pytań, typu: 'skąd wezmę broń', 'co tu robić', 'od czego są te ikonki w prawym dolnym rogu' itd ;)

Oczywiście, bez przesady, sam nie jestem jeszcze w 100% obeznany z grą i panującymi tam zasadami :)

Czego oczekuję?

- Tego, czego powyżej. czyli podstawowej wiedzy nt. gry

- Skype'a

- Wieku nie mniejszego niż 16 lat

- Obeznania w jęz. angielskim w poziomie conajmniej podstawowym (żeby ktoś sam bez problemu mógł wyręczyć mnie z pytaniami, czy ktoś jest 'przyjazny', czego potrzebuje, że nie ma się wobec niego złych zamiarów itp. :) )

- (to jużmniej, ale wiadomo, że to również wpływa na rozgrywkę a ja nie chcę się męczyć) komputer, który obsługuje całość na poziomie <30fps, żeby ktoś jeszcze zareagował na strzały zanim zginie ;)

- opanowania - nie mam zamiaru za każdym razem uspokajać kogoś, kto zacznie rzucać kur**mi na lewo i prawo tylko, kiedy ktoś otworzy do niego ogień - to, że część graczy jest deb**ami i strzela bez powodu, nie znaczy, że Ty musisz się tym tak przejmować i reagować w ten sam sposób ;)

- chyba nie muszę mówić, że nie toleruję cheaterstwa ? ^_^

Ktoś, kto uważa, że mam wygórowane wymagania nie powinien się w ogóle wypowiadać w tym wątku. Po prostu szukam osoby, z którą będzie się grało przyjemnie, w końcu z tego powodu w DayZ - bynajmniej dla masakry, od tego mam inne gry :)

Zainteresowanych proszę o kontakt przez prywatną wiadomość :]

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...